ΕΡΤ: Ποιες εκπομπές τελείωσαν, ποιες συνεχίζονται του χρόνου

Έχοντας δείξει πολύ ικανοποιητικά δείγματα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η ΕΡΤ ετοιμάζεται ήδη για τη νέα σεζόν με νέα προγράμματα αλλά και τη συνέχιση κάποιων που ήδη φαίνεται να έχουν κερδίσει κοινό και κριτικούς. Ενώ κάποια άλλα έκλεισαν τον κύκλο τους και μας αποχαιρέτησαν με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι εκπομπές που έριξαν αυλαία & αυτές που συνεχίζονται στην ΕΡΤ

Συγκεκριμένα, το “Μεγάλο Παιχνίδι” με τον Γιώργο Λέντζα ολοκληρώθηκε χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφήσει το αποτύπωμά του στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα, δεν ήταν λίγα όσα γράφτηκαν για υπερβολικό κόστος παραγωγής σε σύγκριση με τα ποσοστά τηλεθέασης. Ενώ το παιχνίδι ξεκίνησε να προβάλλεται τις καθημερινές και κατέληξε να γεμίζει τα ΣΚ.

Δείτε ακόμα:  «Χωρίς εμένα ο Στάθης Ψάλτης θα παρέμενε δευτεραγωνιστής, μέσω εμού έγινε φίρμα»

Αυλαία έπεσε και για το “Σημείο Συνάντησης”. Όπου ήταν μια εκπομπή χωρίς παρουσιαστή αλλά με δυο συνεντευξιαζόμενους. Που ο ένας έπαιρνε συνέντευξη από τον άλλο. Αν και η συγκεκριμένη εκπομπή πολυσυζητήθηκε καθώς θεωρήθηκε ιδιαιτέρως έξυπνη ιδέα. Και οι συνεντεύξεις αναπαράχθηκαν από το σύνολο των εκπομπών.

Τη νέα σεζόν ένα από τα προγράμματα της ΕΡΤ που παίρνει εισιτήριο για νέο κύκλο είναι και το “Αυτός και ο άλλος” με Γιαννούτσο – Βαμβακάρη. Αν και υπήρχαν σκέψεις μάλιστα η εκπομπή να γίνει καθημερινή και να μετακομίζει στην απογευματινή ζώνη τελικά παραμένει στην βραδινή ως εβδομαδιαία εκπομπή τόσο για το εναπομείναντα διάστημα για να ολοκληρωθεί η σεζόν όσο και για του χρόνου.

Δείτε ακόμα:  Ολγα Κεφαλογιάννη - Μίνωας Μάτσας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση των διδύμων

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για το “Μουσικό Κουτί” με τη Ρένα Μόρφη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Η εκπομπή θα τελειώσει για τη σεζόν γύρω στα τέλη Ιουνίου. Ωστόσο σύμφωνα με προϋποθέσεις θέτει σημαντική υποψηφιότητα και για την επόμενη. Καθώς θεωρείται εκπομπή- διαμάντι ανεξαρτήτως ποσοστών τηλεθέασης.

Δεν φαίνεται ωστόσο να ισχύει το ίδιο για το καθημερινό “Φλερτ” με την Νάντια Κοντογεώργη. Εκεί τα πράγματα μοιάζουν περίπλοκα καθώς παράπονα υπάρχουν εκατέρωθεν. Και η σχέση ανάμεσα στην ίδια την ηθοποιό παρουσιάστρια αλλά και την ΕΡΤ μοιάζει πολλές φορές προβληματική. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν ενίοτε παράπονα για την τηλεθέαση με αποτέλεσμα να υπάρχουν αλλαγές σε πρόσωπα τις εκπομπής μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ωστόσο, τα ποσοστά παραμένουν χαμηλά.

Δείτε ακόμα:  Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Σήμερα ο γάμος της χρονιάς στη Μητρόπολη Αθηνών- Όλες οι λεπτομέρειες

Οι ελληνικές σειρές στην ΕΡΤ

Τέλος, αναφορικά με τις ελληνικές σειρές και οι τρεις που προβάλλονται αυτή την περίοδο παίρνουν το πράσινο φως για την ερχόμενη σεζόν. Τα “Καλύτερά μας χρόνια”, το “Χαίρετα μου τον Πλάτανο” και η “Τούρτα της μαμάς” συνεχίζονται ενώ σε αυτές θα έρθουν να προστεθούν και νέες όπως η “Ζακέτα να πάρεις”, η “Καρτ Ποστάλ” αλλά και άλλες.

youfly.com