Έσπασαν καρδιές στο Deal – Ο τραπεζίτης έκανε τη μεγαλύτερη προσφορά που έχουμε δει φέτος

Με την ελπίδα να έχει λίγο περισσότερο την τύχη, αλλά και τον τραπεζίτη με το μέρος του, πήγε σήμερα στο Deal ο Νίκος, ο οποίος είναι 27 χρονών και εργάζεται ως ταχυδρόμος.

Στο παιχνίδι υπήρχαν τα εξής ποσά: 5, 1.000, 2.000, 10.000, 40.000 ευρώ! Σε εκείνο το σημείο, ο τραπεζίτης του πρότεινε ανταλλαγή. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Νίκος έδωσε το κουτί με το νούμερο 9 που είχε και πήρε το 18.

Ο τραπεζίτης πήρε αμέσως τηλέφωνο και του πρόσφερε 6.000 ευρώ, με τον Νίκο να απορρίπτει κατευθείαν την προσφορά, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην σύντροφό του που βρισκόταν στο κοινό.

Δείτε ακόμα:  Όταν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε παίξει τον εραστή στο πλευρό της Ντάριλ Χάνα! (βίντεο)

«Έπρεπε να το σκεφτεί λιγάκι. Δεν πιστεύω να του βγει σε καλό. Μακάρι να βγει, αλλά… Δεν εγκρίνω αυτή την κίνησή του, έπρεπε να το σκεφτεί λίγο καλύτερα, αλλά βιάζεται», είπε η σύντροφος του Νίκου στον Χρήστο Φερεντίνο.

Τελικά, αυτή η κίνηση του βγήκε σε καλό, καθώς στο κουτί που έδωσε υπήρχαν μέσα τα 1.000 ευρώ.

Ο Νίκος, στη συνέχεια, έδιωξε τα 5 ευρώ, απέρριψε προσφορά 11.000 ευρώ από τον τραπεζίτη και η αγωνία κορυφώθηκε. Έπειτα, έφυγαν από το παιχνίδι τα 10.000 ευρώ και ο παίκτης έμεινε με δύο ποσά, 2.000 και 40.000.

Δείτε ακόμα:  “Τι είπες; Έχω πάθει σοκ! Έχω ανατριχιάσει…” – “Κατέρρευσε” η Αγγελική Νικολούλη

Ο τραπεζίτης πήρε τηλέφωνο και του έκανε τη μεγαλύτερη προσφορά που έχει κάνει φέτος σε παίκτη που βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι, 18.000 ευρώ! Έχουμε ακούσει και υψηλότερες προσφορές φέτος, αλλά αυτές ήταν ενώ οι παίκτες είχαν πουλήσει ήδη το κουτί τους.

Ο Νίκος, λοιπόν, αποδέχτηκε την προσφορά και κέρδισε 18.000 ευρώ. Όμως, στη συνέχεια τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς στο δικό του κουτί υπήρχαν τα 40.000 ευρώ.

Εντάξει, μπορεί ο Νίκος να έχασε μέσα από τα χέρια του τα 40.000 ευρώ, αλλά τουλάχιστον έφυγε από το Deal με 18.000 ευρώ.

Δείτε ακόμα:  Γιάννης Πουλόπουλος: Η γυναίκα του περιγράφει τις τελευταίες του στιγμές

zappit.gr