«Έσπασε η νύχτα» στη συναυλία-βράβευση της Όλγας Βλαχοπούλου στο Greek Santa’s Village

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησε το Greek Santa’s Village το πρώτο Ελληνικό χωριό του Αϊ Βασίλη με την τιμητική συναυλία-αφιέρωμα στην στιχουργό Όλγα Βλαχοπούλου. Αγαπημένα τραγούδια όπως «Μοναξιά μου όλα», «Έσπασε η νύχτα», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Όταν είσαι εδώ» και πολλά ακόμα ζέσταναν την ατμόσφαιρα και τις καρδιές στα θέατρα Βράχων.

 

Ο Γιάννης Βαρδής, η Χριστίνα Κολέτσα, ο Βασίλης Πορφυράκης, η Ασπασία Θεοφίλου, η Βένια Καραγιαννίδου και ο Παύλος Γκόρδης έδωσαν το δικό τους στίγμα στις πασίγνωστες επιτυχίες με τις μοναδικές τους ερμηνείες. Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα ντουέτα του Γιάννη Βαρδή με τον Βασίλη Πορφυράκη στο «Έσπασε η νύχτα» και της Χριστίνας Κολέτσα στο «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» με το Sifu Dindan, ο οποίος με τον Σπύρο Μεταξά είχαν την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας.

Το κέφι κράτησε αμείωτο ο Γιάννης Κατινάκης που είχε αναλάβει την παρουσίαση της βραδιάς. Για το συνολικό της έργο και τους μοναδικούς της στίχους η Όλγα Βλαχοπούλου παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τους Δημάρχους Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού κ. Γρηγόρη Κατωπόδη και κ. Τάσο Μπινίσκο.

Το Greek Santa’s Village το πρώτο Ελληνικό χωριό του Αϊ Βασίλη, άνοιξε τις πύλες του στις 7 Δεκεμβρίου, φέρνοντας την μαγεία των Χριστουγέννων στην Αθήνα. Δωρεάν δράσεις για παιδιά, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, συναυλίες, εκδηλώσεις, θεατρικά, παγοδρόμιο, αγορά με πλούσια εδέσματα και ροφήματα, παιχνίδια και όλα αυτά  σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, που  ξετυλίγεται καθημερινά στα θέατρα βράχων, των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού.

Χιλιάδες επισκέπτες, όχι μόνο από το Νομό Αττικής, αλλά από ολόκληρη τη χώρα, έχουν επισκεφτεί μέχρι σήμερα το Greek Santa’s Village και έχουν ζήσει το παραμύθι.

Σχολεία από όλα τα μέρη της Ελλάδος επισκέπτονται τον χώρο καθημερινά επιλέγοντας το μοναδικό αυτό Χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Η φιλόδοξη παραγωγή φέρει την υπογραφή και τη φροντίδα του Λευτέρη Καλλινικίδη και της Thessaloniki Brand ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στην Πανελλήνια Δράση Αξιοπρέπεια.

Μπορείτε να απολαύσετε τις συναυλίες του Greek Santa’s Village με το εισιτήριο εισόδου.

Ωράριο Εκδήλωσης: Τετάρτη 07/12 –> 17.00 – 22.00 (Τελετή ‘Εναρξης)

Γενικό Ωράριο: 10.00-22.00

με εξαίρεση την 31η/12 από 10.00 έως 01.00.

Εφοδιαστείτε τα εισιτήρια σας από το

https://www.ticketplus.gr/event/greek-santas-village-to-elliniko-chorio-

tou-ai-vasili/

 

Ακολουθείστε το Greek Santa’s Village στα social και ενημερωθείτε πρώτοι

για τις εκδηλώσεις:

https://www.instagram.com/greeksantasvillage/

https://www.facebook.com/search/top/?q=greek%20santa%27s%20villa

ge

αλλά και από την επίσημη σελίδα μας

Εκδηλώσεις Δεκέμβριος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.