Έσπασε… πιάτα με ερπυστριοφόρο «διαβολάκι» σε κέντρο διασκέδασης! (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε κέντρο διασκέδασης της Σύρου, με έναν άνδρα να σπάει πιάτα με σκαπτικό ερπυστριοφόρο μηχάνημα, το λεγόμενο «διαβολάκι».

Στο βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται ο καλλιτέχνης δίπλα από την ορχήστρα και ο εορτάζοντας στη θέση του οδηγού του μηχανήματος.

Οι υπόλοιποι πελάτες έδειχναν να το απολαμβάνουν εξίσου

Οι υπάλληλοι έφερναν τη μία στοίβα με πιάτα μετά την άλλη. Ο πρωταγωνιστής ήθελε, όπως είπε στον υπεύθυνο του καταστήματος, να κάνει κάτι που θα μείνει στην ιστορία και… ασφαλώς τα κατάφερε.

Ο υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης μιλώντας στο MEGA επισήμανε ότι «είχε κάποιος τη γιορτή του και λέει θα σπάσω πάρα πολλά πιάτα, φέρτε πιάτα στο μαγαζί».

Ο πρωταγωνιστής διασκέδαζε με την παρέα του, σε ένα από τα τραπέζια όταν ξαφνικά αποφάσισε να το περάσει σε άλλο επίπεδο. Παράλληλα, όμως, και οι υπόλοιποι πελάτες έδειχναν να το απολαμβάνουν εξίσου.

Δείτε το βίντεο στο Tik Tok που έγινε viral:

@haroulavakondiou #syros #zozefina #nightout #cyclades #greece #iliarixto #nisiotika #viral #f #fyp #foryou #fypシ #foryoupage #fy #funny #funnyvideos #funn #vir #viralvideo ♬ πρωτότυπος ήχος – Greek_Music_

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.