Εστίαση: Η επόμενη μέρα – Live διαδικτυακή εκπομπή παρουσία Γιάννη Δαβερώνη

Εστίαση, η επόμενη ημέρα…

Το… αύριο της εστίασης θα τεθεί προς συζήτηση την Τρίτη (8/12) στις 17:00 μέσα από μία live διαδικτυακή εκπομπή με τη Λίλα Καραποστόλη.

Στη συζήτηση θα λάβει μέρος και ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατορίων και Συναφών Αττικής, Γιάννης Δαβερώνης και σίγουρα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα λεγόμενά του για τον κλάδο της εστίασης που βιώνει δύσκολες, ελέω του lockdown, ημέρες.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννης Τσακίρης θα συμμετάσχει στη διαδικτυακή εκπομπή (live μέσω facebook) με τίτλο «ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΑ» και θέμα «Η επόμενη Ημέρα» την Τρίτη 08/12/2020 και ώρα 17:00, μαζί με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) κ. Γιώργο Καββαθά και τον Πρόεδρο της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Σ.Α) κ. Ιωάννη Δαβερώνη.

Δείτε ακόμα:  Σπαραγμός για την όμορφη Κορίνα – Δάκρυα στο χείλος του μοιραίου γκρεμού (φωτό)

Στο panel επίσης θα μιλήσουν ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων & Καφέ Ν. Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Φιλοκώστας, ο Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ κ. Σπύρος Στεργίου και ο Γενικός Διευθυντής της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρήσεων Οργανωμένης Εστίασης (ΕΠΟΕΣ) κ. Γιάννης Λιάρος.

Ακολουθήστε στον εξής σύνδεσμο: https://www.facebook.com/enosiestiatorionattikis/photos/a.1377868299022588/1976726159136796/