Εστιατόριο διοργανώνει βραδιά με… μπαφοπιτάκια και λουκουμάδες με μέλι κάνναβης

Μια ρεμπέτικη βραδιά με… ιδιαίτερα πιάτα διοργανώνει εστιατόριο στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης στις 25 Νοεμβρίου. Την συγκεκριμένη ημέρα θα ετοιμαστούν πιάτα με κάνναβη σε συνεργασία με το Health and Cannabis.

Μπαφοπιτάκια, λουκουμάδες φέτας με μέλι κάνναβης και εκπλήξεις με επιλογές τόσο σε κρέας όσο και σε ψάρι θα προσφέρει το εστιατόριο.

«Προσφέρουν φυσική τόνωση του οργανισμού»
«Τα βρώσιμα-φαγώσιμα προϊόντα και οι υπερτροφές – πρωτεΐνες κάνναβης, πλούσιες σε κανναβιδιόλη (CBD) είναι φυσικά συμπληρώματα διατροφής, τα οποία είναι πλούσιες πηγές θρεπτικών συστατικών όπως Ω3 και Ω6.

»Η φυσική γεύση τους, αλλά και οι ευεργετικές ωφέλειες που έχουν για τον οργανισμό, τα έχουν κάνει πρώτη επιλογή χιλιάδων ανθρώπων παγκοσμίως.

»Τα βρώσιμα προϊόντα κάνναβης προσφέρουν μια φυσική τόνωση του οργανισμού και χαρίζουν ευεξία και καλύτερη συνολική υγεία, ενέργεια μέσα στην καθημερινότητα και παράλληλα καλύτερη ψυχολογία. Σε όλες μας τις συνταγές χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα από το κατάστημα Health & Cannabis» λέει στο thestival ο Θοδωρής Ζαφειρακος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.