Εθνικός Ν. Μάκρης: Το μήνυμα του Νίκου Καραγιάννη για τη νέα σεζόν (video)

Ένα ξεχωριστό μήνυμα έστειλε ο Νίκος Καραγιάννης για τη νέα σεζόν. Ο πρόεδρος του Εθνικού Νέας Μάκρης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η νέα χρονιά ανήκει στα νέα παιδιά του σωματείου, που προέρχονται από τις ακαδημίες, σημειώνοντας ότι ο Εθνικός φτιάχνει το «μέταλλο» που θα τον καθιερώσει τα επόμενα χρόνια εκεί που ανήκει, στην ελίτ των σωματείων της ΕΠΣΑΝΑ.

Αναλυτικά στο μήνυμά του ο πρόεδρος του Εθνικού Νέας Μάκρης, Νίκος Καραγιάννης, αναφέρει: «Στην 4η χρονιά πού διανύει η διοίκηση μας πιστεύω ότι έχουμε προσφέρει πολλά στον σύλλογο, άλλα και στην πόλη μας στο σημαντικό κομμάτι τού αθλητισμού (ποδόσφαιρο & στίβος).

Φέτος η χρονιά ανήκει στα νέα παιδιά πού προέρχονται από την Ακαδημία μας, σε συνάρτηση με κάποιες ποιοτικές μεταγραφές, έχοντας χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Στοιχεία που μόνο αισιοδοξία μπορούν να προσφέρουν στον σύλλογο.

Πολύ μεγάλο βάρος φέτος έχει δοθεί στην Ακαδημία με τεχνικό διευθυντή τον Αποστόλη Ζορμπά, ο οποίος φτιάχνει τα κομμάτια του πάζλ της ομάδας για την επόμενη τριετία, στην πόλη της Νέας Μάκρης.

Τι περιμένουμε για φέτος; Ο Εθνικός φτιάχνει το μέταλλο πού θα τον καθιερώσει για τα επόμενα χρόνια στην ΕΛΙΤ των σωματείων της ΕΠΣΑΝΑ, εκεί δηλαδή πού ανήκει!

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες της Ένωσης και υγεία στους αθλητές και στους παράγοντες!
Ο πρόεδρος Νίκος Καραγιάννης».

Το ξεχωριστό βίντεο που έχει ανέβει στη σελίδα του Εθνικού Νέας Μάκρης:

WELCOME TO OUR CITY / WELCOME TO OUR TEAM

Welcome to our cityWelcome to our team

Gepostet von Ethnikos Neas Makris FC am Mittwoch, 18. September 2019