Έτοιμο και βελτιωμένο το Δημοτικό Στάδιο των Σπάτων «Δ. Δημητρίου» (φωτό)

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Πλήρως έτοιμο και βελτιωμένο είναι το Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δ. Δημητρίου» για να φιλοξενήσει και τους αγώνες της Football League.

Τοποθετήθηκαν δημοσιογραφικά booth, νέος φωτισμός επαρκής για βραδινή τηλεοπτική κάλυψη, κερκίδες φιλοξενουμένων, νέα καθίσματα σε μέρος της μεγάλης κερκίδας, διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου των αποδυτηρίων, νέα αίθουσα τύπου.

Ως Δημοτική αρχή οφείλουμε και είμαστε πάντα δίπλα στις ομάδες μας και ανταποκρινομάστε στις απαιτήσεις που προκύπτουν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Εύχομαι στον Αήττητο Σπάτων καλή επιτυχία στον πρώτο εντός έδρας αγώνα στη Β’ Εθνική κατηγορία αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες.

Όσο για το γήπεδο της Αρτέμιδος και το αθλητικό κέντρο στο Ο.Τ. 334 για το οποίο ολοκληρώθηκε η διαδικασία και υπάρχει ανάδοχος, θα αρχίσουν και θα ολοκληρωθούν σύντομα οι εργασίες. Τις ανάγκες της πόλης μας τις γνωρίζουμε και καθημερινά αγωνιζόμαστε για το καλύτερο.

Δημήτρης Μάρκου

Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος

Διαβάστε επίσης