Έτσι περιέγραψε η πρώην παίκτρια του GNTM τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας του συντρόφου της

Το χρονικό της βίας και των απειλών που κατέληξαν στη στυγερή δολοφονία του 27χρονου φίλου της Στάθη, από τον 34χρονο σύντροφο της αδελφής της τον Απρίλιο του 2014, περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια η πρώην παίκτρια του «Greece’s Next Top Model» Αγάπη Τουρατζίδου στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, όπου άρχισε τη Δευτέρα η εκδίκαση του στυγερού εγκλήματος σε δεύτερο βαθμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso και της Ντέμης Ντάβαρη, η Αγάπη Τουρατζίδου ανέφερε στην κατάθεσή της:

«Ο κατηγορούμενος με την αδελφή μου είχαν σχέση οκτώ χρόνια και είχαν ένα παιδί, το οποίο δεν είχε αναγνωρίσει. Ήταν βίαιος ως άνθρωπος, δεν ήξερε να κάνει διάλογο, ήθελε να επιβάλλει τη γνώμη του. Την κακοποιούσε, την κακομεταχειριζόταν

Όταν χώρισαν, μας ενοχλούσε όλους. Είχε πάει μέχρι και στο αστυνομικό τμήμα η αδελφή μου. Είχε στο μυαλό του ότι φταίμε εμείς που χώρισαν. Είχε έρθει στο σπίτι και είχε κάνει φασαρία. Στο παιδί του φερόταν καλά, αλλά όταν ένας άνθρωπος χτυπάει τη μαμά του μπροστά του… Εμένα με έβριζε συνεχώς στα ρωσικά. Μου έλεγε “θα σε σκίσω, θα σε κάνω κομμάτια!” Έλεγε κι άλλα…».

Στη συνέχεια το μοντέλο περιγράφοντας όσα εκτυλίχθηκαν τη μοιραία νύχτα της 26ης Απριλίου του 2014, εξήγησε πως ο σύντροφός της ήθελε να σταματήσει να τους ενοχλεί ο κατηγορούμενος.

«Πήρε στη 1 το βράδυ και μου ζήτησε την αδελφή μου. Του είπα να μην την ενοχλήσει. Χτυπούσε συνέχεια το τηλέφωνο και για να μην καταλάβει ο Στάθης, πήγα παράμερα. Του ζήτησα να μην την ενοχλεί. Νομίζω, του είχα πει κιόλας ότι δεν είμαστε μαζί εκείνη την ημέρα. Άρχισε να με λέει πουτ@να και να απειλεί ότι θα χυθεί αίμα.

Μας άφησε στο σπίτι με την αδελφή μου. Δεν βρίσκαμε πάρκινγκ και πήγαν τα αγόρια να βρουν. Επειδή άργησαν, τους παίρναμε τηλέφωνο και στην πρώτη κλήση το έκλεισαν, ενώ στη δεύτερη ήταν απενεργοποιημένο», είπε, μεταξύ άλλων, η Αγάπη Τουρατζίδου.

Διαβάστε επίσης