Ευαγγ. Τσομάκη: Έβαλαν το μείζον θέμα της REDS στο τέλος της συζήτησης!!!

H διαρχία του Δήμου με εκτελεστικό (?) όργανο τον νεαρό πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την συνεδρίαση του ΔΣ της Τρίτης, το μείζον θέμα της REDS το έθεσαν προς συζήτηση στο τέλος των θεμάτων της ημερήσιας διατάξεως ήτοι, 33ο θέμα!!..


Η επιλογή αυτή είναι εκ του πονηρού, με σκοπό την κούραση των συμβούλων και ιδιαίτερα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι θα παρευρεθούν προκειμένου να υπερασπισθούν των θέσεών τους. ΑΝ υπάρχει η λέξη ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ( στα μυαλά ΟΛΩΝ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ), θα πράξετε κύριε πρόεδρε και ανάλογα…

Οι πρακτικές αυτές κύριοι, δεν συνάδουν σε ευνομούμενο Δήμο. ΜΑΘΕΤΕ να ΣΕΒΕΣΤΕ τους δημότες!!!!! Κύριοι της …εξουσίας …δεν είσαστε εργοδότες και οι δημότες υπάλληλοι σας. Το αντίθετο μάλιστα!!!!!

Και εσείς κ .πρόεδρε Σμέρο, καλείστε να αποδείξετε ότι ΕΙΣΤΕ πρόεδρος όλων και όχι παιδί της οικογενειοκρατίας και του κομματικού σωλήνα. Προτάξατε το θέμα αυτό ως πρώτο, αλλιώς προτείνατε την αναβολή του σε άλλη συνεδρίαση ως μοναδικό θέμα!!

Γιατί έρχεται το τέλος της άκαρπης διαρχίας με τις μεθοδεύσεις αυτές και δεν πρέπει να συνδεθεί το όνομα σας με την παρακμή αυτής της διαρχίας.

Ευαγγελία Τσομάκη

Τοπική σύμβουλος της Δ.Ε Ανθούσας Δήμου Παλλήνης

Διαβάστε επίσης