Έβγαλε ψεύτη τον Χάρη Ρώμα! Διέψευσε η Μαρίνα Πατούλη ότι της στάθηκε ο Περιφερειάρχης στην περιπέτεια της υγείας της: «Φαντάζομαι ότι…»

Ο κολλητός και στενός συνεργάτης του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής Χάρης Ρώμας, μάλλον δεν τα είχε μάθει καλά τα νέα…

Μετά την εσπευσμένη εισαγωγή της στο νοσοκομείο και τα όσα είπε για την κρίση που περνάει στο γάμο της επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη του χωρισμού από τον Γιώργο Πατούλη που πρώτη έκανε η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η Μαρίνα Πατούλη επέστρεψε στο σπίτι της και στο παιδί της και μίλησε τηλεφωνικά με την εκπομπή Έλα Χαμογέλα.

Η κ. Πατούλη, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο, ενώ διευκρίνισε, ότι ο Γιώργος Πατούλης δεν επικοινώνησε μαζί της αλλά ούτε και την επισκέφθηκε, διαψεύδοντας τον Ρώμα που όταν ρωτήθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ισχυρίστηκε πως ο σύζυγός της ήταν στο πλευρό της.

“Είναι στο πλευρό τόσων και τόσων ανθρώπων, δεν θα είναι στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη; Στη συγκεκριμένη στιγμή, μιας και με ρωτάς αυτό το συγκεκριμένο πράγμα, είναι δίπλα στη Μαρίνα Πατούλη, ναι. Ήταν δυνατόν να μην είναι; είχε πει ο Χάρης Ρώμας στο “Καλύτερα δε γίνεται”.

Δείτε ακόμα:  «Καμπάνες» έως 600 ευρώ τη βδομάδα για ανεμβολίαστους στον ιδιωτικό τομέα -Τι ισχύει πλέον για τα rapid tests

Ωστόσο, σε ερώτηση για το αν επικοινώνησε ο Γιώργος Πατούλης μαζί της, εκείνη το αρνήθηκε και είπε ότι οι άνθρωποι που την νοιάζονται ήταν μαζί της με φυσική παρουσία. “Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι οι άνθρωποι που με αγαπάνε πραγματικά και βρίσκονται μαζί μου με φυσική παρουσία” είπε η κ. Πατούλη. “Φαντάζομαι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα είναι πολύ φορτισμένος με την κατάσταση του κορονοϊού… εντάξει”… πρόσθεσε.

Σε ότι αφορά το πρόβλημα υγείας, η κ. Πατούλη αποκάλυψε ότι: “Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που εντοπίστηκε πέρσι και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Είναι καρδιακή ανεπάρκεια. Έπρεπε να παραμείνω στο νοσοκομείο, αλλά γύρισα στο σπίτι με δική μου ευθύνη για να μην είναι μόνο του το παιδί μου και παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Έχω κάποια άσχημα συμπτώματα. Περνάω το γολγοθά μου με το θέμα της υγείας και του οικογενειακού μου θέματος”…

Δείτε ακόμα:  «Το ΕΣΥ καταρρέει»! Προχωρούν σε 24η απεργία οι γιατροί

patkiout.gr