Εύη Φραγκάκη: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο…

Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Ελένη η Σαμπρίνα, η Εύη Φραγκάκη, κατά τη διάρκεια του σχολιασμού που ακολούθησε, προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για το διαζύγιο της και το χρονικό διάστημα που ακολούθησε.

Όταν εγώ πήρα διαζύγιο, που ήμουν σε πάρα πολύ μικρή ηλικία και με ένα μωράκι, δεν ήταν καθόλου εύκολη περίοδος και ήμουν φουλ στο άγχος. Αυτό που συνειδητοποίησα όμως είναι ότι το να τρέξω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, να ξαναμπώ σε μια σχέση και όλα αυτά, καταλάβαινα ότι καταπιέζω τον δικό μου πόνο, το δικό μου τραύμα. Άρα, πρώτα ήθελα να ολοκληρωθεί αυτό για να μη βρυκολακιάσει μέσα μου και βγω μετά και αρχίσω και πυροβολώ οποιονδήποτε άντρα ερχόταν μπροστά μου γιατί έλεγα… όλοι οι άντρες είναι το ίδιο χάλια, δεν θέλω να ξανακάνω σχέση στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Εύη Φραγκάκη.

«Ουσιαστικά, όταν πλέον αυτό ηρεμήσει και καταλαγιάσει, καταλαβαίνει και η γυναίκα από μόνη της ότι μια μαμά είναι ευτυχισμένη όταν είναι ευτυχισμένη γυναίκα», τόνισε η Εύη Φραγκάκη.

Δείτε ακόμα:  Σταμάτης Γονίδης: Έγινε πατέρας για τρίτη φορά! (βίντεο)

zappit.gr