“Εύοσμον” Κρεπερί: Οι καλύτερες κρέπες στο Πικέρμι… με διαφορά

Στην Εύοσμον Κρεπερί είμαστε υπερήφανοι όχι μόνο να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων στην αγορά, αλλά και στις πιο προσιτές τιμές, ώστε όλοι να μπορούμε να απολαμβάνουμε ό,τι μας αξίζει!

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση, ιδέα των νεότερων μελών, του Ορέστη και του Ιάσονα, και υλοποίηση των παλαιότερων, του Αντώνη και της Μαρίας. Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά και λάβετε μέρος στις εκδηλώσεις μας, οι οποίες δημιουργήθηκαν ακριβώς για αυτό το σκοπό, για να γνωριστούμε.

Διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία υλικών – ακόμη και νηστίσιμα – για να υπάρχει απόλυτη ελευθερία επιλογών.

Αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε το παιδικό σας πάρτυ και να δώσουμε στους μικρούς μας φίλους την πιο «γλυκιά» ανάμνηση των παιδικών τους χρόνων.

Στην Εύοσμον Κρεπερί προσπαθούμε καθημερινά να εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, γι’ αυτό και οι υπηρεσίες delivery μας φθάνουν από το Πικέρμι και την Ραφήνα έως την Παλλήνη και τα Σπάτα!

Διοργανώνουμε επίσης κάθε εβδομάδα διάφορες εκδηλώσεις, όπως την πιο γνωστή μας «Βραδιές Σκακιού», στις οποίες όλοι μπορείτε να έρθετε να μας γνωρίσετε, να διασκεδάσετε και να γευτείτε τις απολαυστικές μας κρέπες και λιχουδιές σε προνομιακές τιμές. Είσοδος ελεύθερη!

Δοκίμασε τις νοστιμότερες και ποιοτικότερες κρέπες σήμερα. Επισκέψου μας ή παράγγειλε τηλεφωνικά από την καλύτερη κρεπερί στο Πικέρμι!

Δευτέρα έως Πέμπτη
11:00 – 22:30

Παρασκευή έως Κυριακή
11:00 – 00:00

τηλ. 210 6039 258 – 6989 16 18 39

Email
evosmon.creperie@gmail.com

Εύοσμον Κρεπερί
Λεωφόρος Μαραθώνος 27
Εμπορικό Κέντρο Πικερμίου