Εξαφάνιση 19χρονης, Κορωπί: Τα σενάρια για απαγωγή και η εξαιρετικά κρίσιμη εβδομάδα

Συνεχίζεται το μυστήριο για την εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί. Η 19χρονη Άρτεμις εξακολουθεί να αγνοείται από τα μέσα Οκτώβρη, όταν κάμερες ασφαλείας καταστημάτων την κατέγραψαν να περπατάει στην οδό Αττικής.

Μιλώντας στο Mega, o δικηγόρος της οικογένειάς της, Αναστάσιος Ντούγκας, έκανε λόγο για στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην επίλυση του γρίφου. «Γίνεται μια μεγάλη έρευνα σε μια πόλη κοντά στην Αττική, όπου είχαμε συγκεκριμένες πληροφορίες ότι είδαν την Άρτεμις με συγκεκριμένα άτομα», ανέφερε.

Παράλληλα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μετέδωσε ότι έρευνες για τον εντοπισμό της 19χρονης έχουν εστιαστεί στον Βόλο, χαρακτηρίζοντας εξαιρετικά κρίσιμη την εβδομάδα που έρχεται.

Στο μεταξύ οι γονείς της 19χρονης βρίσκονται σε απόγνωση και ο πατέρας της 19χρονος πιστεύει ότι η κόρη του έπεσε θύμα απαγωγής. Ο δικηγόρος της οικογένειας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση και πιστεύει ότι σύντομα θα πέσει φως στην υπόθεση. «Η Άρτεμις δεν έχει φύγει με τη θέλησή της. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο», ανέφερε.

topontiki.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.