Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Άφαντη για 11 ημέρες η Αρτέμιδα

Συμπληρώθηκαν 11 μέρες σιωπής και αγωνίας για την τύχη της Αρτέμιδος Βασίλη που εξαφανίστηκε από το Κορωπί πηγαίνοντας σε συνέντευξη για μια θέση εργασίας, διάστημα που δείχνει ότι κάτι σοβαρό κρύβεται πίσω από αυτό το θρίλερ.

Η 19χρονη κοπέλα δεν ήταν το κορίτσι που θα εγκατέλειπε για επιπόλαιους λόγους το σπίτι της και γι’ αυτό η οικογένειά της έχει κυριευτεί από τον φόβο.

Οι ίδιοι και οι ομάδες της υπηρεσίας Γραμμή Ζωής – Silver Alert την αναζητούν πόρτα πόρτα στα νοσοκομεία της Αττικής με τη φωτογραφία της στα χέρια, ελπίζοντας ότι μπορεί κάτι να της συνέβη και νοσηλεύεται ως αγνώστων στοιχείων, καθώς δεν είχε μαζί της ταυτότητα. Από τις πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί δεν έχει προκύψει κάτι ουσιαστικό. Όλες οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για μια κοπέλα που περιφέρεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση στους δρόμους της Αθήνας, όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για την αγνοούμενη.

Όπως έχει αποκαλύψει μια στενή φίλη της, η Άρτεμις κλονίστηκε όταν ο 24χρονος φίλος της θέλησε να διακόψουν τη σχέση τους και μάλιστα την «μπλόκαρε» στο facebook. Ηταν, όμως, αυτό τόσο επώδυνο που την έκανε να πάρει τους δρόμους και να θέσει σε τέτοια δοκιμασία την οικογένειά της;

«Είχα στείλει μήνυμα στον φίλο της, αλλά δεν συνεργαζόταν αρχικά μαζί μου, με είχε μπλοκάρει κιόλας. Στη συνέχεια μου είπε πως έχουν να μιλήσουν πάνω από δύο μήνες, δεν ξέρω αν αληθεύει αυτό που μου είπε…» είχε πει στο «Φως στο τούνελ» ο αδελφός της Άρης Βασίλη.

Το τηλέφωνο της κοπέλας έκλεισε λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή της και το τελευταίο σήμα του καταγράφηκε στην ευρύτερη περιοχή της Παιανίας. Οι δικοί της υποστηρίζουν ότι κάποιος που γνώρισε από το διαδίκτυο την έχει παγιδεύσει και η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η περίεργη υπόθεση έχει προκαλέσει τεράστια κινητοποίηση στα κοινωνικά δίκτυα. Η φωτογραφία της 19χρονης και η αναγγελία της εξαφάνισης έχουν κοινοποιηθεί χιλιάδες φορές, όμως δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για να οδηγήσει στα ίχνη της.

espressonews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.