Έξαλλος ηθοποιός με τον Αρναούτογλου: Δεν θέλω να του ξαναμιλήσω ποτέ – Δείτε τι συνέβη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπορεί να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους περισσότερους, ωστόσο, έχει καταφέρει να έχει και «ορισμένους» εχθρούς.

Το ύφος του αλλά και ο τρόπος του έχει παρεξηγηθεί αρκετές φορές και ορισμένοι έχουν τους δικούς τους λόγους για να του κρατούν κακία.

Δεν θα ήταν δυνατόν άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια πορείας στην τηλεόραση να είχε μόνο φίλους. Οι κόντρες και η ένταση είναι καθημερινό φαινόμενο για τους ανθρώπους της τηλεόρασης.

Με δήλωσή του, ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς δηλώνει ότι δεν θέλει να ξαναμιλήσει ποτέ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εξαιτίας ενός μεγάλου καβγά που είχαν στο παρελθόν.

Εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις πασίγνωστου ηθοποιού για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Φαίνεται πως ο παρουσιαστής έχει κάνει κάτι που τον έχει ενοχλήσει πολύ και γι’ αυτό ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να του ξαναμιλήσει ποτέ. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» έδωσε συνέντευξη ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος απάντησε και σε ερώτηση για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Εντάξει, με τον Γρηγόρη περασμένα ξεχασμένα, δεν χρειάζεται να τα λέμε. Δεν έχουμε συναντηθεί», είπε ο ηθοποιός. Σε ερώτηση για το αν θα του μιλούσε σε περίπτωση που συναντιόντουσαν, είπε: «Όχι, δεν θα του μίλαγα, γιατί να του μιλήσω; Δεν έχω κάτι να του πω. Δηλαδή μετά από 10 χρόνια που τσακωθήκαμε, δεν έχω κάτι να πω», είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο λόγος του τσακωμού δεν είναι γνωστός, ωστόσο, φαίνεται πως κάτι πολύ σοβαρό έχει γίνει ανάμεσα στους δύο.

newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης