Εξιχνιάστηκαν ληστείες και κλοπές – Ταυτοποίηση 11 ατόμων

Μία ληστεία, μία απάτη, εφτά περιπτώσεις κλοπών και μία περίπτωση παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών εξιχνιάστηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών. Συνολικά έχουν ταυτοποιηθεί 11 άτομα ως δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για περιπτώσεις που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2019-Ιουνίου 2020.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ταυτοποίησης στοιχείων από το Τ.Α. Καλαμαριάς, ενός 48χρονου ημεδαπού, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2020 κατάφερε να αποσπάσει από 72χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ παραθέτοντάς της ψευδή γεγονότα ως αληθινά.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ο σχηματισμός δικογραφίας από το Τ.Α. Λευκού Πύργου σε βάρος δύο αλλοδαπών ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι με τρεις ακόμη συνεργούς τους, τον Δεκέμβριο του 2019 στην ευρύτερη περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσαν από 19χρονο το κινητό του τηλέφωνο, καθώς και το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά του έγγραφα.

Δείτε ακόμα:  Έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο εμβόλιο κατά του κορονοϊού – Οι επιστήμονες της BioNTech μιλούν για το επίτευγμα τους (βίντεο)

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.