Έξω φρενών με τους “Γιώργηδες” της Ραφήνας ο Χρ. Τσεμπέρης! Ωχαδερφισμός και πεταμένα γάντια (φωτό)


Μια βόλτα έκανε ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Χρήστος Τσεμπέρης σήμερα το μεσημέρι και έφριξε από αυτά που αντίκρισε. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο ίδιος στο post που ανέβασε:


“2 ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ: Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΓΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ!!!!!” Oι “Γιώργηδες” της Ραφήνας δεν βάζουν μυαλό τελικά…

Διαβάστε τι γράφει ο Αντιδήμαρχος και θα τα πάρετε κι εσείς στο κρανίο…

Οι “Γιώργηδες” της πόλης μας ξεχύθηκαν για νέα κατορθώματα.  Αγόρασαν τα γάντια τους για την ατομική τους προστασία και καλώς, και μόλις τέλειωσαν τη χρήση τους τα πέταξαν στο δρόμο, στα πεζοδρόμια, έξω από καδους σκουπιδιών ή όπου τους βολεύει βρε αδερφέ. “Καθάρισαν” αυτοί…

Από πάνω τους να φύγουν και ποιος νοιάζεται, αν από εκεί θα περάσει ένα παιδί που μπορεί να ξεφύγει και να το πιάσει. Ποιος νοιάζεται που θα βγουν στους δρόμους οι εργαζόμενοι της καθαριότητας για να μαζέψουν την αθλιότητα, την ανοησία και την εγκληματική τους αμέλεια.
Εργάτες είναι μωρέ, δε βαριέσαι. Δουλειά τους είναι, σκέφτεται ο “Γιώργης” και φεύγει ήσυχος και καμαρωτός. Μπορεί και στη ζούλα, αν ψιλοκαταλαβαίνει….

Εσύ “Γιώργη” μου μια φορά, το πέταξες από πανω σου το χρησιμοποιημένο γαντάκι σου και είσαι εντάξει. Να κάνουν οι άλλοι τη δουλειά τους.

Όχι “Γιώργη” μου. Δεν είναι “δουλειά” κανενός να μαζεύει την ανοησία σου. Είναι υποχρέωσή σου να προσέχεις ΚΑΙ τους γύρω σου.

Κατάλαβες “Γιώργη”? ΕΙΣΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ”. ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ!

Χρήστος Τσεμπέρης