Φαίη Σκορδά: Οριστικό το διαζύγιο με τον ΑΝΤ1 – Η πρόταση από άλλο κανάλι και η νέα εκπομπή

Όλο το παρασκήνιο για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια

Όλα δείχνουν ότι οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 δεν ευδοκίμησαν για τη Φαίη Σκορδά και έτσι τα υπόλοιπα κανάλια προσπαθούν να διεκδικήσουν την παρουσιάστρια.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις, καθώς η Φαίη Σκορδά συνεχίζει τις συζητήσεις της και αρχίζει να παίρνει αποφάσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιό της έληξε χθες Πέμπτη 30 Ιουνίου, ωστόσο η συνεργασία τους θα συνεχιστεί για λίγες ακόμα ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η εκπομπή «Το Πρωινό», την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Η επόμενη τηλεοπτική στέγη

Όλα δείχνουν ότι το κανάλι με το οποίο οι συζητήσεις ευδοκίμησαν είναι το Star. Η πρόταση ήρθε από σημαντικούς ανθρώπους του καναλιού. Αυτοί είναι η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Σάββας Βέλας καθώς και η εταιρεία παραγωγής Green Pixel, η οποία ήταν παραγωγός της Σκορδά στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. Ωστόσο υπάρχει πρόταση και από το κανάλι του Φαλήρου, επομένως αναμένεται η Φαίη να πάρει την τελική απόφαση μέσα στις επόμενες ώρες.

Η νέα εκπομπή

Η δελεαστική πρόταση από το κανάλι της Κηφισιάς δίνει την ευκαιρία στην παρουσιάστρια να δημιουργήσει η ίδια εκ νέου μια ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα χρόνια η Φαίη Σκορδά είχε διεκδικήσει την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Εν συνεχεία, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η εκπομπή θα έχει και ενημερωτικό κομμάτι λόγω των συνεχών πολιτικών εξελίξεων, επομένως θα αναζητηθεί και συνεργάτης ο οποίος θα αναλάβει αυτό το μέρος της εκπομπής. Ακόμα οι πιθανές ώρες μετάδοσης είναι 09:00 με 12:00.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.