Φαντασμαγορικό το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Ραφήνα! (φωτό & βίντεο)


Φαντασμαγορικό ήταν φέτος, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Ραφήνα, όπου ραφηνιώτες και όχι μόνο,  κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία και σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρά, παρακολούθησαν το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, όπως και πλήθος εκδηλώσεων που τράβηξαν το ενδιαφέρον και ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.


Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από νωρίς, με ένα μικρό θεατρικό και στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε η Φιλαρμονική και η διασχολική χορωδία, που αποτελούταν από μικρά παιδιά από τα σχολεία της Ραφήνας και του Πικερμίου, και έπαιξαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.


Ακολούθησε χορευτικό από τον Σύλλογο του Νέου Βουτζά «Η Πρόοδος» και ζογκλερικά, ενώ λίγο πριν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου σύντομους χαιρετισμούς και ευχές είχαμε από τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο, την Διευθύνουσα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, ο οποίος μαζί με τον Δήμο και τον ΔΟΠΑΠ διοργανώνουν τις φετινές εκδηλώσεις, κα. Κατερίνα Αδαμοπούλου και τον Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς.

Όλοι τους ευχήθηκαν καλές γιορτές και έδωσαν την υπόσχεση ότι του χρόνου οι εκδηλώσεις θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές.

Στη συνέχεια ακολούθησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που φέτος άναψε όπως σας είχαμε αποκαλύψει με τις φωνές των παιδιών, ενώ ταυτόχρονα με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ο ουρανός της Ραφήνας φώτισε από πυροτεχνήματα, με την Φιλαρμονική και τη διασχολική χορωδία να ντύνουν μουσικά με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με τον Νίκο Ζιώγαλα, ο οποίος ξεσήκωσε τον κόσμο με παλιές και νέες επιτυχίες και έκλεισαν με την Χορωδία Ιδιότεχνο.

Να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογος Κρητών Ραφήνας – Πικερμίου, κερνούσε τον κόσμο ρακές και γαμοπίλαφο, ενώ τα παιδιά είχαν κατακλύσει το χωριό του Άη Βασίλη που από σήμερα το πρωί άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του!

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ


Διαβάστε επίσης