Φαίη Σκορδά: Οι προτάσεις που της έχουν γίνει για να κατέβει στις εκλογές και ο λόγος που αρνήθηκε!

Στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό«, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τις προτάσεις που της έχουν γίνει για τις εκλογές και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο τις έχει αρνηθεί όλες.

Αφορμή γι’ αυτήν την εξομολόγηση της παρουσιάστριας στάθηκε η εσωτερική ψηφοφορία του YFSF, αλλά και η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη με ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.

«Μου κάνει εντύπωση, όλοι έχουμε δεχτεί προτάσεις, μου κάνει εντύπωση και για τον Σταρόβα και για την Μπεκατώρου. Νομίζω ότι όλοι έχουμε δεχτεί προτάσεις. Ιδίως φέτος, έχουμε δει ότι πάρα πολύς κόσμος από τα επαγγέλματα που έχουν μια αναγνωρισιμότητα, τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι το έχουν τολμήσει. Η Μπεκατώρου, όχι ότι θα έλεγε ποτέ ναι, είμαι σίγουρη ότι δεν θα έλεγε, ναι. Εγώ δεχόμουν από τα πρώτα μου χρόνια από τη Θεσσαλονίκη. Από όλα σχεδόν τα κόμματα. Αλλά το θεωρώ αστείο. Από πάρα πολλές παρατάξεις και από πρόσωπα με μια πολύ μεγάλη πολιτική καριέρα. Απλώς θεωρώ ότι για να αποδεχτεί κάποιος και να κάνεις σε κάποιον μια πρόταση, πρέπει εκείνος να έχει τις γνώσεις, τις σπουδές, το χρόνο» , είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε ακόμα:  Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Η γνωριμία, ο έρωτας, οι κοινές εμφανίσεις και ο γάμος κάτω από άκρα μυστικότητα

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

tlife.gr