Φερεντίνος για Παυλίδου – Παπαγιάννη: «Eίναι πολλοί που δεν μίλησαν»

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε για τη δικαστική διαμάχη της πρώην συζύγου του με τον Μάνο Παπαγιάννη και δήλωσε ικανοποιημένος από την απόφαση που τη δικαιώνει.

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε σχετικά με τη δικαστική διαμάχη του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου.

Ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού το πρωί του Σαββάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και δήλωσε ικανοποιημένος με την απόφαση του δικαστηρίου και την ποινή των τεσσάρων μηνών με αναστολή, που επιβλήθηκε στον Μάνο Παπαγιάννη.

Ωστόσο, τόνισε πως στεναχωρήθηκε που κάποιοι από τους ανθρώπους που γνώριζαν τι ακριβώς συνέβη, δεν πήραν θέση στο δικαστήριο.

«Είμαι ικανοποιημένος με τη δικαστική απόφαση. Πολλοί από τους ανθρώπους που έπρεπε να μιλήσουν τότε, δεν μίλησαν. Στην περίπτωση της Σοφίας που κατήγγειλε το γεγονός τη στιγμή που έγινε, δεν μίλησαν. Αυτό έγινε αργότερα, όταν ξέσπασε το #metoo», είπε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ήταν ένα ξεκάθαρο θέμα, το οποίο θα έπρεπε να είχε λυθεί και νωρίτερα, πόσο μάλλον να ζητηθεί μια συγγνώμη εκ μέρους του Μάνου Παπαγιάννη.

«Το θέμα της ήταν ξεκάθαρο. Δέχτηκε μια επίθεση από συνάδελφό της μπροστά σε άλλους και κατήγγειλε το γεγονός. Νομίζω ότι η δύναμη της συγγνώμης είναι μεγάλο πράγμα. Βοηθάει πολύ και είναι γέφυρα, αρκεί να είναι ειλικρινής. Αλλά εδώ, δεν ειπώθηκε μια τυπική συγγνώμη. Πόσο μάλλον ειλικρινής», δήλωσε.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.