Φίλιππος – Nina Flohr: Όσα έγιναν στον γάμο της χρονιάς – Οι λαμπερές παρουσίες, η δεξίωση και τα δρακόντεια μέτρα

Τον θρησκευτικό τους γάμο πραγματοποίησαν ο Φίλιππος και η Nina Flohr το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η γαμήλια τελετή διεξήχθη στην Ελληνική γλώσσα και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος Β’ χοροστάτησε του ιερού μυστηρίου.

Ο Φίλιππος και η Nina Flohr έλαμψαν από ευτυχία, με τα μέτρα του γάμου τους να είναι δρακόντεια. Να θυμίσουμε πως ένα 24ωρο πριν, πραγματοποιήθηκε το pre-wedding πάρτι στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Λόγω των μέτρων κατά του Covid-19, η συμμετοχή των καλεσμένων στη θρησκευτική τελετή στη Μητρόπολη περιορίστηκε μόνο στις οικογένειες και κάποιους στενούς φίλους. Οι υπόλοιποι καλεσμένοι προσκλήθηκαν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή ροή της τελετής από την αίθουσα Tudor Hall στο ξενοδοχείο King George.

Δείτε ακόμα:  «Survivor»: Τρεις ακόμη διάσημοι έδωσαν τα χέρια με την παραγωγή

Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι ήταν, μεταξύ άλλων, ο Πρίγκιπας Παύλος, ο Πρίγκιπας Νικόλαος, η Πριγκίπισσα Θεοδώρα, η Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία και ο Πρίγκιπας Οδυσσέας-Κίμων.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι του γάμου δεν ξεπέρασαν τους 100, ενώ ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκαν ελάχιστοι Έλληνες, όπως η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Σταύρος Νιάρχος.


Η θρησκευτική τελετή ήταν προγραμματισμένη για τις 17:00, ωστόσο ξεκίνησε με μια ολιγόλεπτη καθυστέρηση. Τα πάντα μάλιστα ήταν άψογα οργανωμένα. Από τη μεταφορά των καλεσμένων στη Μητρόπολη μέχρι την γαμήλια δεξίωση.

Πιο συγκεκριμένα στις 16:00 του Σαββάτου, οι εκλεκτοί καλεσμένοι οι οποίοι διέμειναν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ξεκίνησαν για την άφιξή τους στη Μητρόπολη.

Ο Φίλιππος με τη μητέρα του, Άννα Μαρία

Δείτε ακόμα:  Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Συγκινεί για την απώλεια της συζύγου του – Δεν της είπα όσα θα ήθελα

Η άφιξη της Nina Florh στη Μητρόπολη Αθηνών

Η εμφάνιση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας

Παύλος – Μαρί Σαντάλ συνοδευόμενοι από τα δύο εκ των πέντε παιδιών τους, πρίγκιπα Κωνσταντίνο – Αλέξιο και πρίγκιπα Αχιλλέα – Ανδρέα.

Tatiana Blatnik-Νικόλαος Γλύξμπουργκ

H Αλεξία με τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες Κιντάνα

Η πριγκίπισσα Ειρήνη της Δανίας και η βασίλισσα Σοφία

Εκεί τα μέτρα ήταν δρακόντεια, καθώς ο εξωτερικός χώρος είχε κλείσει περιμετρικά με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί από απόσταση τις αφίξεις των καλεσμένων αλλά και την εμφάνιση των νεόνυμφων. Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE εξασφαλίζοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον γάμο της χρονιάς.

Αμέσως μετά το τέλος της γαμήλιας τελετής, ο Φίλιππος και η Nina Flohr καταχειροκροτήθηκαν κατά την έξοδό τους, ανταλλάσσοντας ένα τρυφερό φιλί.

Δείτε ακόμα:  Γιώργος Μιχαλακόπουλος: «Με την Αλίκη και τον Δημήτρη είχαμε σχέσεις, αλλά μέχρι ενός σημείου»

Αμέσως αναχώρησαν για τη γαμήλια δεξίωση στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο στο Ζάππειο εκεί όπου οι νεόνυμφοι ευχαρίστησαν τους προσκεκλημένους τους για το ταξίδι τους στην Ελλάδα και την παρουσία τους στον γάμο.

Παύλος – Μαρί Σαντάλ

Μαρία Ολυμπία – Περεγκρίν Πίρσον

Πριγκίπισσα Ευγενία – Jack Brooksbank

κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος

Σήμερα, Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στον Πειραιά και σε γεύμα με τα μέλη των βασιλικών οικογενειών, τα οποία και βρέθηκαν στην Ελλάδα για τον λαμπερό γάμο.

tlife.gr