Φίλιππος Σοφιανός: «Ήταν μεγάλη συκοφαντία, έπεσαν μηνύσεις σύννεφο»

“Η πρώτη φορά που θίχτηκε και πειράχτηκε η ιδιωτική μου ζωή ήταν όταν κάποιος κακοήθης ξεκίνησε μια ψεύτικη ιστορία και έγραψε ως “είδηση” ότι η Άννα Βαγενά έχει εγκαταλείψει τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και έχει πάει στο σπίτι του Σοφιανού!” ανέφερε ο Φίλιππος Σοφιανός.

Στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε συνέντευξη ο Φίλιππος Σοφιανός κι αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που τον είχαν εξοργίσει στο παρελθόν και πως αντέδρασε.

Αν και βρισκόσουν στη δημοσιότητα, δεν ήσουν πολύ των κοσμικών εκδηλώσεων.

Δεν υπήρξα ποτέ «μαϊντανός». Πρόσεχα πάρα πολύ που πάω, τι κάνω, που εμφανίζομαι. Εντάξει υπήρχαν δύο τρία χρόνια που λειτουργούσαν πολύ τα κλαμπ που εκεί δεν την γλίτωνες γιατί με το που έμπαινες μέσα, άστραφταν τα φλας. Εγώ είχα στήσει «πόλεμο» για κάποια δημοσιεύματα. Είχα θέμα με κάποιες λεζάντες.

Τι συνέβη;

Η πρώτη φορά που θίχτηκε και πειράχτηκε η ιδιωτική μου ζωή ήταν όταν κάποιος κακοήθης ξεκίνησε μια ψεύτικη ιστορία και έγραψε ως «είδηση» ότι η Άννα Βαγενά έχει εγκαταλείψει τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και έχει πάει στο σπίτι του Σοφιανού! Τότε ήταν μια εποχή που δουλεύαμε μαζί με την Άννα -παίζαμε σε επιθεώρηση στο Μινώα και είχαμε αναλάβει και το πρωτοχρονιάτικο της ΕΡΤ. Φτάσαμε στα δικαστήρια. Ήταν μεγάλη συκοφαντία. Έπεσαν μηνύσεις «σύννεφο». Ένιωσα μεγάλη οργή μέσα στο δικαστήριο. Και φυσικά το κερδίσαμε. Τότε δεν υπήρχαν οι στήλες γκόσιπ. Μόνο τηλεοπτικά περιοδικά. Ήταν όμως τα προεόρτια για το τι θα ακολουθούσε με το γκόσιπ.

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.