Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση – Δείτε εδώ αν κερδίσατε 1.000 ευρώ

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021, από την ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων (ΑΑΔΕ) η 55η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας Ιουλίου, όπου το έπαθλο είναι το ποσό των 1.000 ευρώ στους τυχερούς.

Πρόκειται για την 55η δημόσια κλήρωση για τις συναλλαγές που έγιναν ηλεκτρονικά και εκκαθαρίστηκαν τον Ιούλιο του 2021. Την κλήρωση πραγματοποίησαν το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και αφορά κάθε φορολογούμενο και όλες τις αποδείξεις με κάρτες που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούλιο στην Ελλάδα.

Στη δημόσια κλήρωση του Αυγούστου για τη φορολοταρία αποδείξεων που πραγματοποιήθηκε σήμερα συμμετείχαν όλοι όσοι είχαν πραγματοποιήσει έστω και μία ηλεκτρονική συναλλαγή από την 1η έως τις 31 Ιουλίου 2021.

Το πρόγραμμα δημοσίων κληρώσεων του υπουργείου Οικονομικών διενεργείται μία φορά κάθε μήνα και αφορά τις αποδείξεις ηλεκτρονικών συναλλαγών του προηγούμενου μήνα.

Αρμόδιος φορέας για τη διενέργεια των κληρώσεων είναι η Διεύθυνση Ανάπτυξης Φορολογικών Εφαρμογών (Δ.Α.Φ.Ε.) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), σε συνεργασία με ανεξάρτητο πιστοποιημένο φορέα

Για να συμμετάσχει κανείς στις κληρώσεις αρκεί να έχει πραγματοποιήσει έστω και μία συναλλαγή με τη χρήση κάρτας ή με άλλο ηλεκτρονικό μέσο, κατά τον προηγούμενο μήνα της κλήρωσης.

Συναλλαγές και λαχνοί

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

Για συνολικό άθροισμα μέχρι εκατό (100) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ.

Για τα επόμενα τετρακόσια (400) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα (101) ευρώ μέχρι πεντακόσια (500) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε δύο (2) ευρώ.

Για τα επόμενα πεντακόσια (500) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα (501) ευρώ μέχρι χίλια (1.000) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τρία (3) ευρώ.

Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα (1.001) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τέσσερα (4) ευρώ.

Όπου απαιτείται στρογγυλοποίηση, αυτή γίνεται στον πλησιέστερο μεγαλύτερο ακέραιο.

Οι νικητές πρέπει να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό όπου είναι δικαιούχοι στο περιβάλλον TAXISnet για να λάβουν το χρηματικό έπαθλο της φορολοταρίας.

Σε περίπτωση αποποίησης του επάθλου, αυτό διατίθεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του αντίστοιχου αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.

Το χρηματικό έπαθλο του προγράμματος των δημοσίων κληρώσεων είναι ακατάσχετο, αφορολόγητο, δεν θεωρείται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι νικητές της κλήρωσης της 26ης Αυγούστου ΕΔΩ

Μπορείτε επίσης να δείτε αν κερδίσατε και μέσα από τον διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxisnet. Για να συνδεθείτε πατήστε ΕΔΩ.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.