Φως στο Τούνελ: Νέα συνταρακτικά στοιχεία για την Υπόθεση Άλεξ

Το Φως στο Τούνελ, αυτή την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 23:20 φέρνει στη δημοσιότητα μια νέα μαρτυρία για την πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης και δολοφονίας του Άλεξ Μεσχισβίλι στην περιοχή της Βέροιας.

«Υπόθεση Άλεξ: Ένα φως ανάβει στο θρίλερ του μαθητή που συγκλόνισε το πανελλήνιο… 16 χρόνια μετά. Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη. ?️ Παρασκευή στις 23:20 στο MEGA», αναφέρει η τελευταία δημοσίευση του καναλιού στο Instagram, σχετικά με όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στην εκπομπή Φως στο Τούνελ.

Δείτε τις δύο σχετικές αναρτήσεις του Mega:

Η Αγγελική Νικολούλη είχε ασχοληθεί διεξοδικά με την υπόθεση σε πολλά επεισόδια της εκπομπής της και είχε συνεργαστεί με τις αστυνομικές αρχές και την μητέρα του αδικοχαμένου 11χρονου, Νατέλα.

Στην τελευταία εκπομπή που είχε αφιερώσει η Αγγελική Νικολούλη στην Υπόθεση Άλεξ, η μητέρα του, Νατέλα, είχε κάνει λόγο για νέα μαρτυρία και είχε αποκαλύψει ότι:

«Είχαν πει τότε ότι κατέβασαν τον Άλεξ εδώ στο ποτάμι και ο Βορειοηπειρώτης είχε ισχυριστεί ότι έφυγε και δεν ήξερε τι έγινε. Αυτοί που παραδέχτηκαν αρχικά την πράξη, δεν έλεγαν μέχρι το τέλος τι συνέβη. Εγώ θυμάμαι που είχε χιόνι τότε και τα σκυλιά που είχαν έρθει, δεν μπορούσαν να ερευνήσουν. Χειμώνα βράδυ δεν περνάει ψυχή από αυτό το σημείο. Υπάρχει τώρα μία σημαντική μαρτυρία από μία κυρία. Νωρίς το πρωί της επόμενης ημέρας από την εξαφάνιση, έπρεπε να κάνει μία εργασία σε κοντινή απόσταση, αλλά δύο εργάτες δεν την άφησαν να περάσει από αυτό το σημείο. Την έδιωξαν στην ουσία, σαν κάτι να ήθελαν να κρύψουν. Η περιοχή και η ημερομηνία της έκαναν εντύπωση. Επειδή έγινε εκπομπή σ’ εσάς, αφιερωμένη στην υπόθεση και είχατε αναφερθεί σε κάποια οικοδομικά έργα στο σημείο, εγώ πιστεύω πρέπει να είναι το ίδιο», είχε πει η δυστυχισμένη μητέρα.

Ενώ είχε προσθέσει σχετικά με το bullying: «Όσο υπάρχει στην κοινωνία ένα μέρος των ανθρώπων, που πιστεύει ότι πρέπει να κάνει τους άλλους δυστυχισμένους, επειδή είναι δυστυχισμένοι οι ίδιοι, τότε υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να το καταπολεμήσουμε, να είμαστε κοντά στα παιδιά και να το δουλεύουμε. Πρέπει να συζητιούνται τέτοιου είδους περιστατικά». Στη νέα εκπομπή αναμένονται να αποκαλυφθούν νέα σοβαρά στοιχεία για την υπόθεση, που θα ρίξουν φως και ίσως λύση.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.