Φωτιά σε λεωφορείο – Λαχτάρησαν οι επιβάτες (φωτό)

Σε λεωφορείο εκδηλώθηκε φωτιά σήμερα Πέμπτη (24.02), στις 07.00 το πρωί. Η φωτιά ξέσπασε στη γραμμή 608 Ζωγράφου-Γαλάτσι. Επικράτησε πανικός. Οι επιβάτες βγήκαν άρον άρον από το λεωφορείο.

Όπως έγινε γνωστό, όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια. Στην ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΑ αναφέρει ότι το λεωφορείο παρουσίασε βλάβη στον κινητήρα, με αποτέλεσμα να βγουν καπνοί από το πίσω μέρος του οχήματος.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε, ενώ το λεωφορείο που εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο στη γραμμή 608 Ζωγράφου – Γαλάτσι, βρισκόταν στην οδό Πανεπιστημίου. Στο σημείο κλήθηκε γερανοφόρο όχημα, το οποίο μετέφερε το λεωφορείο στο αμαξοστάσιο για τη διερεύνηση των συνθηκών της βλάβης και προκειμένου οι μηχανικοί να προχωρήσουν σε επισκευή.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εικόνες από το λεωφορείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά. Όπως φαίνεται στις εικόνες αυτές, η πυρκαγιά ξέσπασε στο πίσω μέρος του οχήματος.

Πυκνός καπνός βγαίνει από το λεωφορείο 608, το οποίο έχουν εγκαταλείψει οι επιβάτες. Ο οδηγός μετά την απομάκρυνση των επιβατών, πήρε τον πυροσβεστήρα και προχώρησε σε κατάσβεση της φωτιάς.

athensvoice.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.