Φωτιά στο Μάτι: 51 μέρες πάλευε στην Εντατική η 26χρονη Ελισάβετ, αλλά δεν τα κατάφερε

Στους 99 ανέρχεται πλεον ο απολογισμός των νεκρών από τη φωτιά στο Μάτι. Η 26χρονη Ελισάβετ Χαρδαλούπα, μετά από ενάμιση μήνα νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού υπέκυψε στα τραύματά της και άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Τρίτης. Πρόκειται για το ενενηκοστό ένατο θύμα αυτής της φονικής τραγωδίας.


Έτσι ακόμη μία τραγική ιστορία έρχεται να προστεθεί στην τραγωδία της 23ης Ιουλίου που οι πύρινες φλόγες έπληξαν την Ανατολική Αττική και κατέκαψαν το Μάτι.

Η 26χρονη Ελισάβετ, όπως αναφέρει το protothema.gr, την ημερα της πυρκαγιάς βρισκόταν εκεί…

Η ίδια προσπάθησε να σωθεί από τις φλόγες όμως δεν τα κατάφερε και όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν διασωληνωμένη με βαριά εγκαύματα στη ΜΕΘ. Από τις φλόγες δεν κατάφερε να σωθεί ούτε η μητέρα της, η οποία κατέληξε τον περασμένο μήνα στο ίδιο νοσοκομείο.

Όλες τις ημέρες της νοσηλείας της φίλοι και συγγενείς στάθηκαν στο πλευρό της κάνοντας ότι είναι ανθρώπινος δυνατό προκειμένου να σώσουν την 26χρονη κοπέλα. Ωστόσο ο οργανισμός της δεν τα κατάφερε και η ίδια «ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων».

Σύμφωνα με το serraikanea.gr, όταν ξέσπασε η φωτιά ο αδερφός μπήκε στο αυτοκίνητό του και μητέρα και κόρη σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο και ακολουθούσαν το αγόρι. Οι φλόγες έφτασαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες. Πανικοβλήθηκαν. Αποφάσισαν να γυρίσουν πίσω στο σπίτι τους.

Δεν γλίτωσαν όμως από τις φλόγες που τις πρόλαβαν και εκεί. Ο αδερφός βλέποντας πως οι γυναίκες δεν τον ακολουθούν γύρισε και τις βρήκε με βαρύτατα εγκαύματα στο σπίτι.

Τις μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και οι δύο έδωσαν πολλές μέρες δύσκολη μάχη για να κρατηθούν στην ζωή. Πριν από λίγες μέρες πέθανε η μητέρα. Και χθες η Ελισάβετ.

Διαβάστε επίσης