Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε του απάντησα…» (βίντεο)

Για πέμπτη χρονιά στη Στέγη Ωνάση βρέθηκαν άνθρωποι με αληθινές ιστορίες ώστε να μιλήσουν για την αποδοχή και την αγάπη ενάντια στο στίγμα και στην προκατάληψη. Η ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Σκηνή, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, με τη σφραγίδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή».

Ανάμεσα στους ομιλητές βρέθηκε και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος μίλησε την απόφασή του να δημιουργήσει οικογένεια με τον σύντροφό του, αλλά και την αγάπη της οικογένειάς του που τον βοήθησε στο ταξίδι αυτό.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Βρισκόμουν σε μια οικογένεια που αγαπούσε ο ένας τον άλλο, μεγάλωσε με πολλή αγάπη, κατανόηση, αποδοχή και όταν μεγάλωσα ένιωσα την ανάγκη να κάνω και εγώ τη δική μου οικογένεια. Κάποια στιγμή είπα στον σύντροφό μου “θέλω να κάνουμε ένα παιδί και εκείνος αναρωτήθηκε αν είναι εφικτό”», δήλωσε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Και συνέχισε: «Έφτασε η στιγμή να κάνουμε το παιδί μας, να μεγαλώνουμε και να έρθει ο γιος μου κάποια στιγμή να με ρωτήσει “μπαμπά εσείς πώς με κάνατε” και του απάντησε με αγάπη μωρό μου».

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.