Φτάνει πια! Όλα έχουν ένα όριο


Επειδή εδώ και μήνες και κυρίως το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε μία άνευ λόγου και αιτίας επίθεση λάσπης, από συγκεκριμένα άτομα, συγκεκριμένη ιστοσελίδα και συγκεκριμένο blog, με προσβλητικό και συκοφαντικό τρόπο, έχουμε να δηλώσουμε ότι:

Φτάνει, ως εδώ. Όλα έχουν ένα όριο. Δεχόμαστε την κριτική απ΄ όπου και εάν προέρχεται, όμως οι προσβολές, οι συκοφαντίες, οι χυδαίες επιθέσεις και οι συγκρίσεις με ναζιστικά μορφώματα, με νεοναζί και με φασιστικές νοοτροπίες σταματούν εδώ.

Δεν θα ανεχτούμε άλλο, κείμενα, βίντεο και σκίτσα, -συνήθως ανώνυμα και χωρίς υπογραφή-, που σπιλώνουν συνειδήσεις που θίγουν την τιμή, την υπόληψη, την επαγγελματική μας υπόσταση, και που στρέφονται εναντίον μας και μάλιστα με τον πιο ανάρμοστο, ανεπίτρεπτο και χυδαίο τρόπο.

Δείτε ακόμα:  Ο Προαστιακός έρχεται Ραφήνα! Πως και πότε θα φτάσει - Πόσο θα κοστίσει

Δείξαμε ανοχή, δώσαμε τόπο στην οργή, κάναμε υπομονή όσο δεν παίρνει, όμως η κατάσταση παραμένει ίδια.

Επειδή λοιπόν συνεχίζονται η λάσπη και τα λιβελογραφήματα, έχοντας ήδη ξεπεράσει τα όρια και τα εσκαμμένα, από εδώ και στο εξής αναγκαζόμαστε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας, την επαγγελματική μας φήμη, την αξιοπιστία και την αξιοπρέπειά μας. Κάτι που είναι αδιαπραγμάτευτο.

Καταθέσαμε ήδη μήνυση από κοινού για συκοφαντική δυσφήμιση, κατά παντός υπευθύνου, κι αυτό θα συνεχίσουμε από δω και πέρα απέναντι σε όποιον προσβάλλει, συκοφαντεί την επαγγελματική μας φήμη, αξιοπιστία και αξιοπρέπειά.

Δείτε ακόμα:  Φιλαρμονική Ραφήνας-Πικερμίου! Από τη Δευτέρα 17/5 ανοίγει ξανά για να δεχτεί τους μαθητές της!

Είπαμε: Φτάνει πια, ανοχή τέλος! Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη

iRafina.gr – Μάκης Κελέκης
Rpn.gr – Κατερίνα Τράση