Φθινοπωρινός ο καιρός την Παρασκευή με βροχές και καταιγίδες – Που θα είναι έντονα τα φαινόμενα – Η πρόγνωση για την Αττική

Τα άστατα καιρικά φαινόμενα δεν θα εξελιχθούν από τις πρωινές ώρες, αλλά με το πέρας της ημέρας και θα επηρεάσουν όλη την επικράτεια.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν θα ξεκινήσουν από τις πρωινές ώρες αλλά θα εξελιχθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας στις περιοχές της Αττικής, της Εύβοιας και τις Σποράδες.

Οι βροχές ή οι καταιγίδες θα είναι κατά τόπους και κατά διαστήματα.

Στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Στερεά, τις Σποράδες, την Θεσσαλία, την Ήπειρο μέχρι και την Μακεδονία ο καιρός θα είναι άστατος με μπόρες, βροχές και καταιγίδες.

Η Θράκη και το Αιγαίο μόνο φαίνεται να μην επηρεάζονται και να έχουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Η θερμοκρασία θα πέσει περίπου κατά πέντε βαθμούς και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτές που καταγράφηκαν τις προηγούμενες μέρες.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, με τις βραδινές ώρες κοντά στα μεσάνυχτα οι βροχές να απλώνονται σε όλη την Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 21 εώς τους 29 βαθμούς κελσίου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.