Γ. Τράγκας: «Αποκαλύπτεται η συνεργασία Μητσοτάκη-Τσίπρα στο εθνικό έγκλημα της συμφωνίας των Πρεσπών»

Ο δημοσιογράφος και επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργος Τράγκας, αναφέρθηκε εκτενώς στη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο δημοσιογράφος με αφορμή την επίσκεψη Ζόραν Ζάεφ στη χώρα μας μίλησε στη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του για τη συνεργασία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην συνέντευξη του Χάρη Θεοχάρη στο BBC.

Όσα είπε: «Αποκαλύπτεται πλήρως η στενή συνεργασία Μητσοτάκη – Τσίπρα στο μεγάλο εθνικό έγκλημα της συμφωνίας των Πρεσπών. Ενώ ο Ζόραν Ζάεφ έρχεται σήμερα στην Ελλάδα για να μιλήσει στο συνέδριο των Δελφών, αποκαλύπτεται ότι η ελληνική πλευρά έχει αποδεχθεί το σλαβοβουλγαρικό ιδίωμα ως «Μακεδονική» γλώσσα και ουσιαστικά επιτρέπει σε συλλόγους που δημιουργούνται από τα Σκόπια εντός του ελληνικού εδάφους να προωθούνται οι αλυτρωτικές επιδιώξεις του γειτονικού κρατιδίου.

Ουσιαστικά αποδεχόμαστε ότι υπάρχει «Μακεδονική» μειονότητα εντός της Βορείου Ελλάδος και άρα επιτρέπουμε μελλοντικές, εκτεταμένες αλυτρωτικές κινήσεις και διεκδίκηση εδαφών.

Δείτε ακόμα:  Βαρύ κατηγορώ συγγενούς θύματος κορονοϊού κατά του Άδωνι Γεωργιάδη

Οι αποκαλύψεις αυτές, συγκλονίζουν ολόκληρη τη Βόρειο Ελλάδα, ολόκληρη την επικράτεια και την ομογένεια γιατί τεκμηριώνονται από έγγραφα του ΥΠ.ΠΟ που είδαν το φως της δημοσιότητας . Φυσικά, η αλήθεια κρύβεται από τα πανελλαδικά κανάλια γιατί αποδεικνύει ότι είναι σικέ το παιχνίδι κυβέρνησης, αξιωματικής αντιπολίτευσης, ΚΙΝΑΛ και Ελληνικής Λύσης. Όλοι είναι στο κόλπο και όλοι επιδιώκουν την υλοποίηση των γερμανικών σχεδίων που αφορούν και στοχεύουν στη συρρίκνωση της Ελλάδος.

Το Ελληνικό Έθνος συντρίβεται επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η μία υποχώρηση διαδέχεται την άλλη στα εθνικά θέματα. Όπως αποκαλύφθηκε την αναγνώριση του σλαβικού ιδιώματος των Σκοπίων ως «Μακεδονική» γλώσσα ενέκρινε ουσιαστικά η κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας πολιτικό φορέα, οποίος έχει την έδρα του στην Αριδαία Αλμωπίας. Βάσει της συμφωνίας στις Πρέσπες που υπέγραψε και πέρασε στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ και στήριξε στη συνέχεια η Νέα Δημοκρατία, αλλά και των τριών εφαρμοστικών πρωτοκόλλων, η κυβέρνηση αναγνώρισε σωματείο για την προώθηση της «Μακεδονικής» γλώσσας.

Δείτε ακόμα:  Τραγωδία στην Ηλεία: Το αεροσκάφος συνετρίβη 100 μέτρα από το πατρικό του πιλότου (βίντεο ντοκουμέντο)

Δηλαδή των εκσερβισμένων βουλγαρικών που μιλιούνται στα Σκόπια ως «Μακεδονικά», δηλαδή στην ουσία… Ελληνικά. Αυτό προκύπτει από έγγραφο που έστειλε το ΥΠ. ΠΟ της Ελλάδος προς το φορέα «Μακεδονική κίνηση προώθησης της μητρικής γλώσσας», σύμφωνα με το οποίο εγγράφεται επίσημα στο μητρώο πολιτιστικών φορέων.

Πρόκειται για μια ανεκδιήγητη κίνηση με την οποία το υπουργείο «Πολιτισμού» δίνει άδεια ουσιαστικά στα Σκόπια να θέσουν μελλοντικά θέμα μειονότητας στην Ελλάδα.

Η χώρα βουλιάζει στα χέρια του κ. Μητσοτάκη. Ένας δημοσιογράφος του BBC συνομιλώντας με τον Θεοχάρη διέλυσε όλο το success story του Μαξίμου για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Μάλιστα τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση, σε σωστή ψυχρολουσία, λέγοντάς του «ότι είστε εδώ για να πείτε ότι η Ελλάδα άνοιξε αλλά εξακολουθείτε να έχετε σοβαρό πρόβλημα με τον κορωνοϊό». Το εκπληκτικό είναι ότι στη διεθνή θέα του ΒΒC, o κ. Θεοχάρης παραδέχεται τους αργούς ρυθμούς εμβολιασμού λέγοντας πως το σύστημα είναι περίπλοκο και πως δεν προχωρούν οι εμβολιασμοί γιατί δεν υπάρχουν εμβόλια! Ο δημοσιογράφος του θύμισε ουσιαστικά όλα τα λάθη τη κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: Φόβοι για νέο κύμα από φθινόπωρο εξαιτίας της μετάλλαξης Δέλτα

pronews.gr