Γ. Τράγκας: Συντάξεις και μισθοί θα κοπούν στη μέση!

Περιφρουρήστε ΟΛΟΙ τα συνταγματικά δικαιώματά σας, τις ατομικές ελευθερίες και τα προσωπικά δεδομένα σας – Ο Μητσοτάκης οδηγεί τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, νέα μνημόνια και επαχθείς δανεισμούς – Συντάξεις και μισθοί θα κοπούν στη μέση – Η υγειονομική χούντα προσβάλλει τη Δημοκρατία μας

Η προστασία του Συντάγματος, της Δημοκρατίας, των ατομικών ελευθεριών και της εθνικής ανεξαρτησίας προηγείται της προστασίας του αγαθού της Δημόσιας Υγείας.

Αυτό συμβαίνει σε όλους τους πολέμους, όταν η ελευθερία και η εθνική ανεξαρτησία, προκρίνεται και προηγείται των θυμάτων, των τραυματιών και των καταστροφών που υφίσταται η εμπόλεμη χώρα. Το ίδιο συμβαίνει και με την οικονομία. Προηγείται διαφόρων ανθρωπίνων απωλειών, προκειμένου να επιβιώσει η πλειοψηφία του πληθυσμού και να μην έχουμε εκατομμύρια θανάτους από πείνα, μείωση του προσδόκιμου ζωής και μολυσματικές ασθένειες

Η Ελλάδα, χώρα με οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα και απειλούμενη καθημερινά από την Τουρκία, έχασε εξαιτίας του μνημονίου 600.000 νέους ανθρώπους που έφυγαν στο εξωτερικό για να επιβιώσουν και να μην υποστούν τις συνέπειες της πτωχευμένης οικονομίας. Η πατρίδα μας υφίσταται ακόμη τα πάνδεινα. Σύμφωνα με έρευνα στον πληθυσμό, 600.000 παιδιά σιτίζονται πλημμελώς. 400.000 ηλικιωμένοι στερούνται στοιχειωδών αγαθών διαβίωσης.

Δείτε ακόμα:  Εργαζόμενοι σε νοσοκομείο απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν

Ο υιός Μητσοτάκης- συνειδητά ή ασυνείδητα – αβασάνιστα θα μπορούσε να πει κανείς, δέχθηκε τις εισηγήσεις του κου Τσιόδρα και ορισμένων λοιμωξιολόγων που έριξαν στην κυριολεξία τη χώρα σε ένα σπιράλ θανάτου. Με όσα λένε και κάνουν, παριστάνοντας τους Μεσσίες και τους μεγάλους νικητές του αόρατου πολέμου κατά του ιού, έριξαν τη χώρα σε βαθύτατη ύφεση με δραματικές συνέπειες, τις οποίες ήδη αποδέχεται ο κος Πρωθυπουργός.

Λυπάμαι που το λέω, η πολιτική εκπροσώπηση του κου Μητσοτάκη, καθημερινά στις 6 το απόγευμα, από το δίδυμο των κυρίων Τσιόδρα και Χαρδαλιά, θυμίζει εικόνα εκπροσώπων ηγέτη μπανανίας, που απευθύνεται σε ιθαγενείς και νομίζει ότι μπορεί να τους ξεγελάσει με τα καθρεφτάκια του κου Τσιόδρα και με τα βουντού του ανύπαρκτου στο πολιτικό σκηνικό μας, κου Χαρδαλιά.

Δεν ξέρω αν ο «νεκροθάφτης» της εθνικής μας οικονομίας, σημερινός πρωθυπουργός, μαζί με το γραφείο τελετών του κου Τσιόδρα, θα επιχειρήσει πρόωρες εκλογές αλλά είναι βέβαιο – φίλες και φίλοι – ότι θα πάει σε νέο μνημόνιο και σε νέους επαχθείς δανεισμούς. Για να πάει σε μνημόνιο και να αντιμετωπίσει τα κύματα των λαϊκών διαμαρτυριών και της γενικής κατακραυγής, πιθανότατα θέλει πολιτικό χρόνο. Άρα θα πάει σε πρόωρες εκλογές.

Δείτε ακόμα:  Καιρός: Έρχεται το πρώτο κύμα καύσωνα – Ποιες περιοχές θα χτυπήσουν 40άρια

Για να πάει σε πρόωρες κάλπες, θέλει ένα λαό φοβισμένο και ελεγχόμενο πλήρως. Οι Γερμανοί θα ήθελαν να εξαντλήσει ο άνθρωπός τους στην Αθήνα, την πολιτική μπαταρία του αλλά η συγκυρία αδειάζει πολύ γρήγορα την πολιτική κλεψύδρα του υιού Μητσοτάκη. Το Βερολίνο θα έβλεπε με καλό μάτι, εδώ στο δορυφόρο του, για τα επόμενα χρόνια, έναν ευρύ πολιτικό σχηματισμό ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Δύσκολο. Γιατί όλοι σκέφτονται ποιος θα κάνει την αξιωματική αντιπολίτευση και πόσο γρήγορα θα γίνει σκόνη και θρύψαλα ένας τέτοιος σχηματισμός.

Ο υιός Μητσοτάκης προορίζεται να γίνει ο «νεκροθάφτης» της ελληνικής οικονομίας. Ο άνθρωπος που θα ενταφιάσει πλήρως τις ελπίδες του ελληνικού λαού για κάποια ανάκαμψη, κάποια βελτίωση των συνθηκών της ζωής του.

Δείτε ακόμα:  Χαροπαλεύει ο πατέρας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από νεαρούς που παρενοχλούσαν την κόρη του!

Ο υιός του που κατέλειπε στην πολιτική ζωή μας, ο αείμνηστος Μητσοτάκης προόρισται να κόψει μισθούς και συντάξεις. Επιθυμεί και το δείχνει να παραμείνει φερέγγυος και αξιόπιστος στα γερμανικά δημόσια ταμεία και στην καγκελαρία του Βερολίνου. Επομένως, θα επιδιώξει πάλι να έχει τα συμφωνημένα πλεονάσματα σε βάρος του ελληνικού πληθυσμού.

Η υγειονομική χούντα που του προσέφερε η ύπαρξη του κοροναϊού και οι εισηγήσεις του επί σειρά ετών στελέχους του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ κου Τσιόδρα, του δίνουν το απαραίτητο προπέτασμα καπνού για να επιβάλλει όλα τα αντιδημοκρατικά και αντιλαϊκά μέτρα.

Ο φόβος για τον covid- 19 θα γίνει περιτύλιγμα κάθε αντιδημοκρατικής απόφασης του πρωθυπουργού και κάθε παραβίασης του Συντάγματος. Η κα Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει μηδενικό πολιτικό εκτόπισμα και μηδενική αναγνωρισιμότητα στο διεθνές περιβάλλον. Επομένως, εκτιμάται ότι δεν θα πει ποτέ ΟΧΙ στον κο Μητσοτάκη και ότι όλοι οι αντιλαϊκοί νόμοι θα υπογράφονται με το πρόσχημα της έκτακτης εθνικής ανάγκης και της προστασίας της δημόσιας υγείας.