Γ. Τσέλιος: “Ο Θησέας ακολουθεί το αρχικό πλάνο – Δεν είναι αυτοσκοπός τα αποτελέσματα”

Στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στις τάξεις του Θησέα Ν. Μάκρης από το περασμένο καλοκαίρι αναφέρθηκε ο Γιάννης Τσέλιος, μιλώντας στο Soccerlive.

Ο νεαρός τεχνικός, στην παρθενική του σεζόν ως προπονητής της πρώτης ομάδας, σημείωσε πως, πριν από τα αποτελέσματα, πρωταρχικός στόχος είναι το «χτίσιμο» μίας ομάδας που σε τρία χρόνια θα είναι στελεχωμένη αποκλειστικά από παιδιά της ακαδημίας της. «Η φετινή ομάδα έχει βασιστεί πολύ σε μία ανανέωση του ρόστερ.

Έχουμε βάλει σε εφαρμογή ένα τριετές πλάνο με στόχο να φτάσει να αποτελείται η πρώτη ομάδα από παιδιά της ακαδημίας της. Δεν είναι τόσο αυτοσκοπός τα αποτελέσματα, όσο οι καλές εμφανίσεις και να παίρνουν εμπειρίες τα παιδιά. Κάπου εκεί, βέβαια, προσπαθούμε να ισορροπούμε και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται τα πράγματα» σημείωσε ο 43χρονος προπονητής, για να αφήσει στη συνέχεια το σχόλιό του και για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ουραγό του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑΝΑ, Αχιλλέα Κ. Αχαρνών:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι! Δεν θα υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο που είναι ιστορικός σύλλογος και τελευταία δείχνει ότι ανακάμπτει. Θεωρητικά ‘πρέπει’ να πάρουμε τη νίκη, αυτή όμως είναι και η μεγάλη δυσκολία».

Ο Γιάννης Τσέλιος και οι συνεργάτες του δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον επιθετικό χαφ Μαστρογιαννούδη και τον αμυντικό μέσο Μ. Τσέλιο.

soccerlive.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.