Γέμισαν με κόσμο τα σούπερ μάρκετ και στη Ραφήνα (φωτό)


Σαν «βόμβα» έσκασε η χθες είδηση για το πρώτο κρούσμα κοροναϊού στην Ελλάδα.


Η χώρα μας  μπήκε επισήμως στον παγκόσμιο χάρτη με τις χώρες που έχουν εντοπιστεί κρούσματα του κοροναϊού καθώς επιβεβαιώθηκε, την Τετάρτη, το πρώτο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση η κίνηση των σούπερ μάρκετ έχει αυξηθεί κατακόρυφα σε όλη τη χώρα. Αυτό συμβαίνει σήμερα και στη Ραφήνα.

Από το πρωί η κίνηση στα περισσότερα σούπερ μάρκετ είναι αυξημένη, με τον κόσμο να φεύγει με γεμάτα καρότσια. Το γεγονός μπορεί να είναι και τυχαίο, καθώς έρχεται και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, όμως πολλοί είναι αυτοί που το συνδέουν με το πρώτο κρούσμα κοροναϊού.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, από τις αρχές της εβδομάδας οι μεγάλες αλυσίδες του λιανεμπορίου παρακολουθούσαν στενά την υπόθεση και  σε έκτακτες συσκέψεις έψαχναν τον τρόπο που θα αντιδράσουν για να μην παρουσιασθούν προβλήματα στην τροφοδοσία των καταστημάτων.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν παρατηρηθεί ελλείψεις, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τροφοδοσία των καταστημάτων εξακολουθεί να εξελίσσεται ομαλά.