Γεωργιάδης: «Από αυτή την Τετάρτη και η Wolt στο “καλάθι του νοικοκυριού”»

Στο «καλάθι του νοικοκυριού» προστίθεται από αυτή την Τετάρτη και η Wolt Market, όπως έκανε γνωστό ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανήρτησε στον λογαριασμό του στα σόσιαλ την επιστολή της εταιρίας η οποία δήλωσε πως αποφάσισε να μπει «εθελοντικά στο “καλάθι του νοικοκυριού».

Η εταιρία αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή της: «Ως Wolt Market αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε εθελοντικά στο “καλάθι του νοικοκυριού” που στόχο έχει να καταπολεμήσει το κύμα ανατιμήσεων στη χώρα. Ως Wolt Market έχουμε αποφασίσει να είμαστε δίπλα στους Ελληνες καταναλωτές με πράξεις. Ηδη από την 1η Οκτωβρίου προχωρήσαμε σε μειώσεις τιμών σε βασικά καταναλωτικά αγαθά. Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορούσε 1.500 κωδικούς προϊόντων όπως γαλακτοκομικά, ζυμαρικά, φρούτα, λαχανικά καθώς και άλλες κατηγορίες προϊόντων σε όλα τα καταστήματά μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα…

Το “καλάθι του νοικοκυριού” θα αριθμεί 57 προϊόντα και οι πελάτες μας θα μπορούν να τα προμηθευτούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 08:00 ως τις 00:00 εντός περίπου 30 λεπτών στην πόρτα τους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία και προσδοκούμε να συνεισφέρουμε στη προσπάθεια που καταβάλει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την συγκράτηση των τιμών».

iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.