Γέρακας: Απίστευτο περιστατικό – Ο δρόμος κατάπιε αυτοκίνητο! (φωτό)

Κωμικοτραγικές είναι οι καταστάσεις που ζούνε οι κάτοικοι του Γέρακα, αφού τα συνεργεία που περνούν την αποχέτευση στην πόλη έσπασαν την παροχή του νερού σε μια από τις οδούς, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει ο δρόμος και να πέσει μέσα αυτοκίνητο.

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής του Γέρακα και της Παλλήνης από τα έργα της αποχέτευσης που έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Ιανουάριο χωρίς να έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

Σήμερα το πρωί στις 07:00 στην οδό Πολυζωίδη του Γέρακα, αυτοκίνητο κατοίκου έπεσε μέσα στο χαντάκι που είχαν σκάψει και καλύψει με χώμα τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ.

Το χώμα που είχε στρώσει το χαντάκι ώστε να δοθεί η οδός σε κυκλοφορία στους κατοίκους, υποχώρησε αφού κατά τις εργασίες του το συνεργείο έσπασε τον αγωγό της ύδρευσης χωρίς να το καταλάβει, με αποτέλεσμα το νερό να εισχωρήσει μέσα στο χαντάκι, να μαλακώσει το χώμα και να υποχωρήσει η επιφάνεια.

Μετά από κλήσεις των κατοίκων στον Δήμο, ειδοποιήθηκε η αρμόδια υπηρεσία, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης. Το αυτοκίνητο βγήκε από το χαντάκι χωρίς -ευτυχώς- υλικές ζημιές.

carandmotor.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.