Γέρακας: Το κόλπο με τους «τεχνικούς της ΔΕΗ» – “Άδειασαν” σπίτι ηλικιωμένης!

Αυξάνονται και μάλιστα σε καθημερινή βάση τα περιστατικά εξαπάτησης ή ένοπλης ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων, καθώς δεν περνάει ημέρα που να μην καταγραφούν παρόμοια περιστατικά στο αστυνομικό δελτίο.

Σύμφωνα με το real.gr, τελευταίο θύμα των επιτήδειων, μια ηλικιωμένη γυναίκα 82 ετών στην περιοχή του Γέρακα, την οποία πλησίασαν τρία άγνωστα άτομα, ντυμένα με φόρμες εργασίας, τα οποία της είπαν πως είναι από την ΔΕΗ και πήγαν στο σημείο, δήθεν, για να ελέγξουν τον πίνακα του σπιτιού, καθώς υπήρχε διαρροή ρεύματος και κατά συνέπεια μεγάλος κίνδυνος ηλεκτροπληξίας για την ίδια.

Δείτε ακόμα:  Η στιγμή που ξεκίνησε η φωτιά στο Πικέρμι (βίντεο)

Δυστυχώς η ηλικιωμένη γυναίκα «τσίμπησε» το δόλωμα και τους επέτρεψε να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού της, με αποτέλεσμα οι δυο να την απασχολήσουν στην κουζίνα της κατοικίας, κάνοντας της ερωτήσεις, δήθεν, για τη λειτουργία των ηλεκτρικών συσκευών, ενώ ο τρίτος της παρέας των απατεώνων την ίδια στιγμή έκανε «φύλλο και φτερό» το σπίτι αρπάζοντας μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά και κοσμήματα επίσης μεγάλης αξίας.

Όταν πια η 82χρονη μετά από ώρα κατάλαβε πως οι …υπάλληλοι της ΔΕΗ ήταν κλέφτες, ήταν ήδη αργά, καθώς οι κακοποιοί είχαν φροντίσει να εξαφανιστούν από την περιοχή.