Η αποκάλυψη του Σκιαδαρέση για τη δικαστική του περιπέτεια

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Ειρήνη Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος μίλησε και για την δικαστική του διαμάχη, λόγω των δημοσιευμάτων που τον ενέπλεκαν με ναρκωτικά και όργια, ενώ στην πραγματικότητα ήταν σκηνές από ταινία.

«Στη σχολή ήμουν κακός μαθητής. Η υποκριτική είναι μια δουλειά που την αγαπώ και προσπαθώ να την κάνω όσο καλύτερα γίνεται. Στη δουλειά έχω προδοθεί, έχω φτάσει σε σημείο να παίξω και ξύλο. Ενθουσιάστηκα με το “Κόκκινο Ποτάμι”.

Με ενόχλησαν τα δημοσιεύματα που με ενέπλεκαν σε σκάνδαλο με όργια, με έθιξαν προσωπικά, αλλά και για το τι αντιμετώπιση μπορεί να έχει μια δουλειά ενός Έλληνα ηθοποιού στο εξωτερικό. Ότι αντί να προβάλουν ότι ένας Έλληνας κάνει μια δουλειά στο εξωτερικό, πήγαν να το κιτρινίσουν, να βρουν σκάνδαλο, να δημιουργήσουν ντόρο, αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ.

Δείτε ακόμα:  Γνωστή βουλευτής αλλάζει μόνη της το λάστιχο του αυτοκινήτου (φωτό & βίντεο)

Δεν ήμουν ποτέ στα πρωτοσέλιδα αυτών των εφημερίδων, αλλά προφανώς αυτό λειτούργησε ως καλό, δηλαδή ευκαιρία τώρα να πιάσουμε και κάποιον που δεν το περιμένει ο κόσμος ότι μπορεί να έχει κάνει σκάνδαλα, να μπλέκεται με κόκες και όργια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο γράφτηκε.

Απευθύνθηκα κατευθείαν στη δικαιοσύνη. Και μάλιστα είχα τη σκέψη να εμπλέξω μέσα και το Netflix, γιατί εμμέσως πήγαιναν κι εκεί, αλλά δεν το προχώρησα τόσο. Έχω κερδίσει τη δίκη, περιμένουμε τώρα την έφεση που έχουν κάνει», είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Δείτε ακόμα:  «Άγριες Μέλισσες»: «Ήταν αρκετά μεγάλη η πρόκληση να υποδυθώ έναν τέτοιο ρόλο»

zappit.gr