Γερμενής από το Α.Τ. Ραφήνας: «Είμαι 100% αθώος, απλώς βοηθούσα κόσμο» (βίντεο)


Μετά τους Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργο Πατέλη και Γιώργο Τσακανίκα, στο αστυνομικό τμήμα Ραφήνας προσήλθε και ο Γιώργος Γερμενής για να παραδοθεί.


Στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας προσήλθε προ ολίγου ο Γιώργος Γερμενής για να παραδοθεί, λίγο μετά τη δικαστική απόφαση να μη δοθεί αναστολή στο «διευθυντήριο» της Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του τόνισε πως δεν αποδέχεται την κατηγορία.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία, είμαι 100% αθώος, απλώς βοήθαγα τον κόσμο. Αυτό το δικαστήριο είναι δικαστήριο του παραλόγου, ένα θέατρο με καθαρά πολιτική βούληση. Όλοι όσοι με ήξεραν και με ακολουθούσαν, ξέρουν πως είμαι 100% αθώος, σε κανένα κατηγορητήριο δεν υπάρχω, ένας ψευδομάρτυρας γ’ με κατηγόρησε, πήγα χαρτιά στο δικαστήριο και έδειξα την αθωότητά μου».

Δείτε ακόμα:  Ανακοίνωση του Δήμου Μαραθώνος για τους καφέ κάδους ανακύκλωσης

Ο ίδιος επέμεινε στην αθωότητά του, λέγοντας πως το μόνο που έκανε ήταν να κοιτάει την οικογένεια και τη δουλειά του.

«Δεν υπάρχω σε ολόκληρη δικογραφία, δεν είμαι διευθυντικό στέλεχος όπως με παρουσιάζουν. Είμαι παντελώς αθώος. Κοίταγα την οικογένειά μου, τη δουλειά μου και πώς θα τα βγάλω πέρα. Γίναμε βουλευτές για 6,5 χρόνια για να καταλήξουμε στη φυλακή».

Υπενθυμίζεται πως μετά τη δικαστική απόφαση, μόνοι τους παραδόθηκαν Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Πατέλης και Γιώργος Τσακανίκας.

Δείτε ακόμα:  Διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης στο Πανόραμα Παλλήνης

sputniknews.gr