Γη της ελιάς: Η Αρετή και η Βασιλική φτάνουν στα άκρα

Συγκλονίζουν όσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς…

Στη γη της ελιάς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και κανείς δεν μπορεί να μετρήσει τις ανατροπές που έρχονται στην πλοκή, στα επόμενα επεισόδια. Η Βασιλική και ο Φίλιππος, παρά την έχθρα που χωρίζει τις οικογένειες Καπερνάρου και Στεφανέα, έχουν αποφασίσει να είναι μαζί. Αγαπημένοι και μονιασμένοι. Το ζευγάρι, μάλιστα, επισφράγισε τον έρωτά του με την τέλεση του πολιτικού γάμου, ενώ, άμεσα, θα φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Όπως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια της δραματικής σειράς, Η γη της ελιάς, η Βασιλική και ο Φίλιππος προετοιμάζονται με εντατικό ρυθμό για την έλευση του μωρού τους. Μάλιστα, κάθε μέρα που περνάει, ανυπομονούν ολοένα και περισσότερο για αυτή τη μοναδική στιγμή. Υπάρχει κάτι, όμως, που στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία τους. Αυτό δεν είναι άλλο από την άρνηση των Καπερνάρων να συγχωρέσουν και να δεχτούν πίσω την άλλοτε αγαπημένη τους κόρη, τη Βασιλική.

Δείτε ακόμα:  Θέμης Αδαμαντίδης: Τα χτυπήματα στο πρόσωπο της πρώην συντρόφου του

Εκείνη εξακολουθεί να είναι πολύ λυπημένη που οι γονείς της τής έκλεισαν την πόρτα κατάμουτρα και, όσο περνούν οι μέρες, βρίσκει τη στοργή που της λείπει σε ένα πρόσωπο που δεν φανταζόταν. Στη Χάιδω.

Κάποια στιγμή, η Βασιλική και ο Φίλιππος αποφασίζουν να περπατήσουν στη γραφική κωμόπολη και συναντούν απρόσμενα τη μητέρα της κοπέλας, την Αρετή. Η τελευταία γίνεται έξαλλη με αυτή την εικόνα. Κατηγορεί την κόρη της που έχει το θράσος να κυκλοφορεί και να ντροπιάζει την οικογένειά της καθώς έμπλεξε με τον παραλίγο δολοφόνο του αδελφού της, του Στέφανου, και τους πρόδωσε. Βέβαια, σύμφωνα με όσα γράφει ο Παναγιώτης Μουλόπουλος στο MYtv, η Αρετή δεν μένει μόνο στη λεκτική επίθεση και σηκώνει το χέρι για να της ρίξει χαστούκι.

Δείτε ακόμα:  O Γιώργος Μαζωνάκης ντύθηκε... Πάπας ευλόγησε τους θαυμαστές του και προκάλεσε «παράνοια»!

Εκείνη τη στιγμή, όμως, επεμβαίνει ο Φίλιππος, ο οποίος αρπάζει το χέρι της στον αέρα και με τον δυναμισμό και το θάρρος που τον διακρίνει προειδοποιεί την Αρετή ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει ποτέ και σε κανέναν να ακουμπήσει τη γυναίκα του. Σε διαφορετική περίπτωση, είτε αυτή είτε ο οποιοσδήποτε θα έχει να κάνει μόνο μαζί του.

Όσο συμβαίνουν όλα αυτά, η Βασιλική είναι σοκαρισμένη, δεν έχει βγάλει λέξη, παρά μόνο κλαίει με λυγμούς. Αργότερα, κι ενώ η εγκυμοσύνη της κοπέλας δείχνει να κυλάει ομαλά, μια νέα, ξαφνική, αδιαθεσία ανησυχεί έντονα εκείνη, τον Φίλιππο και τη Χάιδω. Ο πόνος είναι πολύ έντονος. Χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο, λοιπόν, καλούν ένα ασθενοφόρο για να τη μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διαπιστώνουν ότι υπάρχει μία επιπλοκή στην εγκυμοσύνη, λόγω των συναισθηματικών διαταραχών της κοπέλας, και πρέπει να δουν τι μέλλει γενέσθαι με εκείνη αλλά και το έμβρυο.

Δείτε ακόμα:  Ποιοι κέρδισαν την "μάχη" της τηλεθέασης την φετινή σεζόν

 

zappit.gr