Για μια σπέσιαλ Τσικνοπέμπτη μόνο στον Μπάρμπα Βάγγο! Το μενού έχει και γουρουνοπούλα

Η Τσικνοπέμπτη είναι σε λιγότερο από μία εβδομάδα κι εσύ πρέπει να κάνεις τα σχέδια σου για τη μέρα αυτή. Πρέπει να κανονίσεις με την παρέα σου που θα πάτε ή τι θα κάνετε. Πριν ξεκινήσεις το ψάξιμο έχε υπόψη σου, ότι ο «Μπάρμπα Βάγγος» έχει φροντίσει για σένα.

Ειδικά αν τρελαίνεσαι για κρέας το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ότι πρέπει για σένα και την παρέα σου! Δύο αίθουσες με ξεχωριστό χώρο για τους μη καπνίζοντες, ακριβώς στο πιο κεντρικό σημείο της Ραφήνας, σε περιμένουν να… ξεσαλώσεις στο κρεατικό. Από προβατίνο με γαμοπίλαφο μέχρι γουρουνοπούλα, φαντάσου! Απ’ όλα έχει το μενού της ημέρας.

Θέλετε κι άλλα; Σημείωσε λοιπόν τα βασικά γιατί είναι πολλά ακόμα και θα δυσκολευτείς να τα θυμηθείς: Είπαμε εκτός από γουρουνοπούλα και προβατίνα με γαμοπίλαφο, κοντοσούβλι, κότσι χοιρινό, μποξάς, παϊδάκια αρνί και προβατίνα, σουτζουκάκι πολίτικο.

Εννοείτε καλό κρασί, ούζο, μπύρα, σαλατικά, πριν το κυρίως πιάτο, συνοδευτικά, γύρος, καλαμάκια κι όλα τα συναφή με την… υπογραφή του «Μπάρμπα Βάγγου»! Κι από χώρο; Μεγάλη σάλα, να έρθεις μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους σου και να νιώσεις σα στο σπίτι σου.

«Μπάρμπα Βάγγος»

Κεντρική πλατεία Ραφήνας

Κλείσε τραπέζι τώρα! 22940 29129!

Διαβάστε επίσης