Για να ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες πρέπει πρώτα να έρθουν οι… τουρίστες

Ελληνικές παραλίες χωρίς τουρίστες γίνεται; Για την κυβέρνηση δεν γίνεται. Γι αυτό και γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης ανακοίνωσε ότι όσοι θέλουν να κάνουν την βουτιά τους σε μια οργανωμένη παραλία -τώρα μάλιστα που ζέστανε ήδη αρκετά ο καιρός- θα πρέπει να αναμένουν πρώτα την άφιξη των τουριστών.

Οι οργανωμένες παραλίες σύμφωνα με τον κ. Σταμπουλίδη θα ανοίξουν στις 15 Μαΐου, την ίδια μέρα με το άνοιγμα του τουρισμού. Την ίδια μέρα δηλαδή που θα ανοίξουν και οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, θα σταματήσουμε να στέλνουμε SMS και θα μπορούμε να απολαύσουμε το φαγητό μας στο ταβερνάκι ξανά με μουσική.

Ο κ. Σταμπουλίδης επανέλαβε τα όσα είπε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος για την απόφαση να απαγορευτεί η μουσική γιατί αναγκαζόμαστε να μιλάμε λίγο πιο δυνατά και έτσι… μεταφέρονται σταγονίδια και τόνισε ότι όταν καθόμαστε στο τραπέζι και δεν τρώμε πρέπει να φοράμε… μάσκα.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι τα καταστήματα εστίασης στα εμπορικά κέντρα θα λειτουργούν μόνο με delivery και take away μέχρι τις 15 Μαΐου, ενώ τα εστιατόρια των ξενοδοχείων για λειτουργούν μόνο για τους πελάτες τους και μόνο αυτά που βρίσκονται σε υπαίθριο χώρο.

Εν ολίγοις, φέτος δεν προσδοκούμε Ανάσταση νεκρών, αλλά ανάσταση τουριστών… Μόλις πατήσουν το πόδι τους στη χώρα, όλα ως εκ θαύματος θα ξεκινήσουν ξανά να λειτουργούν.

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.