Για να πλέεις πάντα σε ήρεμα νερά ασφάλισε το σκάφος σου, στο SIS (Special Insurance Solutions) Ραφήνας! Ασφάλιστρο από 25 ευρώ

Το υποκατάστημα της SIS (Special Insurance Solutions) στη Ραφήνα είναι κοντά σας για να σας εξυπηρετήσει σε ότι θέματα έχετε για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Σε εμάς θα βρείτε τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες, τα πιο πολλά προγράμματα… σίγουρα θα ταιριάζει κάποιο και σε εσάς!!

Ζητήστε την προσφορά μας και κερδίστε χαμηλά ασφάλιστρα σε αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες και την κάρτα προνομίων μας εντελώς δωρεάν χωρίς καμία από εσάς υποχρέωση.

Και για να πλέεις πάντα σε ήρεμα νερά και το μόνο που θα σε απασχολεί να είναι η πορεία σου, επικοινώνησε μαζί μας για την κατάλληλη ασφάλιση για το σκάφος σου, ασφάλιστρο από 25 ευρώ.

Ο Σύμβουλος Ασφαλίσεων Γιάννης Βατίστας είναι ο υπεύθυνος του Γραφείου στη Ραφήνα και είναι πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει αλλά και να λύσει οποιαδήποτε απορία σας.

Βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 12-14 (πίσω από την κεντρική πλατεία), ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στα τηλ. 2294304303 και 6932479060.

Διαβάστε επίσης