Για την “Γιορτή της Γυναίκας” το ανθοπωλείο “Νούφαρο” έχει τις καλύτερες επιλογές

Ένα μυρωδάτο μπουκέτο, ένα ξεχωριστό φυτό, μια πολύχρωμη σύνθεση λουλουδιών είναι το καλύτερο δώρο για τη γιορτή της Γυναίκας, στο πρόσωπο που αγαπάτε. Όποιο από όλα αυτά και αν επιλέξετε, από το Ανθοπωλείο της Κατερίνας Λύγκου στη Ραφήνα είναι το ιδανικό…

Είθισται την ημέρα που γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ή η Ημέρα της Άνοιξης και της Ομορφιάς. οι άνδρες να »σαρώνουν» ξέφρενα τους πάγκους των λουλουδιών, ενώ τα πιο δημοφιλή παραμένουν τα κόκκινα τριαντάφυλλα. Λουλούδια, λουλούδια και πάλι… λουλούδια.

Δείτε ακόμα:  Fillit.gr: Κάνε και εσύ το δικό σου κατοικίδιο μοντέλο!

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των γυναικών προτιμά να πάρει λουλούδια στις 8 Μαρτίου, με ιδιαίτερη προτίμηση στις τουλίπες και τις μιμόζες, τα κόκκινα τριαντάφυλλα.

Στο «Νούφαρο» μπορείτε να στείλετε συμπληρωματικά ένα μήνυμα και να εκδηλώστε το πόσο πολύ την εκτιμάτε. Δείξτε την αναγνώρισή σας, σε όλα όσα κάνει για εσάς. Εκφράστε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σας για την φροντίδα που σας παρέχει.

Σίγουρα εσείς γνωρίζετε τον καλύτερο τρόπο για να κάνετε τις γυναίκες σας να αισθανθούν ευτυχισμένες. Στο Ανθοπωλείο «Νούφαρο» απλά εκπληρώνουν τις επιθυμίες σας.

Δείτε ακόμα:  Προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 310 Μαραθώνας - Νέα Μάκρη - Ραφήνα - Μάτι - Μαραθώνας

Ανθοπωλείο «Νούφαρο»

Χρυσοστόμου Σμύρνης (στο γεφυράκι)
Ραφήνα, τηλ. 2294 025440