Γιακουμάκης: Συγκλονίζει η κατάθεση της αδερφής του – «Έκανα να κοιμηθώ τρεις μήνες»!

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα συνεχίστηκε η εκδίκαση των οκτώ εφέσεων στην πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Στο βήμα της αίθουσας του δικαστικού μεγάρου Ιωαννίνων ανέβηκε η αδερφή του αδικοχαμένου σπουδαστή της γαλακτοκομικής σχολής της πόλης.

Αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της η αδερφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη περιέγραψε πώς νιώθει μετά την τραγική απώλεια του νεαρού σπουδαστή: «Αυτή τη στιγμή όλο αυτό μου είναι πολύ δύσκολο γιατί έχασα τον αδερφό μου και δεν το έχω ξεπεράσει, ουσιαστικά έχασα και τους γονείς μου […]

Ίσως να έχω ξεχάσει κάποια πράγματα και δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Ξέρω ότι αδερφός μου ένοιωθε άβολα. Άκουσα για ένα περιστατικό που τον είχαν διώξει μπροστά σε όλους. Άκουσα πολλά περιστατικά. Αυτά αστεία δεν είναι σίγουρα», είπε πολύ συγκινημένη, όπως αναφέρει το epirus-tv-news.

«Έκανα να κοιμηθώ τρεις μήνες»!

Δείτε ακόμα:  Ναυαγοσώστρια έσωσε ηλικιωμένο από πνιγμό

Η αδερφή του Βαγγέλη εκτίμησε πως ο ίδιος δεν τους είχε μιλήσει επειδή έβλεπε πως ήταν μόνος του και υπήρχε ατιμωρησία και ανασφάλεια και δεν ήθελε να γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

«Είχα παγώσει και έκανα τρεις μήνες να κοιμηθώ διαβάζοντας τί έπαθε ο αδερφός μου», συνέχισε, ξεσπώντας σε κλάματα.

Τα περιστατικά που την έχουν στοιχειώσει ήταν το συμβάν με τη μπλούζα, το κοκκίνισμα στο πρόσωπο, το χτύπημα με τη βούρτσα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όλα αυτά τα έκανα εικόνα και ανατρίχιαζα…»!

Δείτε ακόμα:  Πτώμα σε μπαούλο: Με βαρύ παρελθόν ο 56χρονος

Η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης θα συνεχιστεί την Τρίτη (15.06.2021) στις 9:30 το πρωί.