Γιάννης Φλωρινιώτης εναντίον Πηνελόπης Πιτσουλη: «Έκανε και η μύγα κ@@@ και έχ@@σε τον κόσμο όλο»

Πυρ και μανία έγινε ο Γιάννης Φλωρινιώτης με τη συνάδελφό του, Πηνελόπη Πιτσούλη, μετά τις δηλώσεις της για την παράσταση που ξεκινά στην Κύπρο και μαζί του θα βρίσκεται ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Έχω εκνευριστεί πολύ με τις δηλώσεις αυτής της κυρίας. Δεν ξέρω αν πεινάει αυτή ή όχι αλλά εγώ δεν έχω θέμα επιβίωσης. Εγώ αυτή τη δουλειά δεν την κάνω για τα λεφτά. Κατέκρινε, υποτίμησε όλο το team των πρωταγωνιστών. Είπε ότι είμαι ένα ξένο σώμα στην παράσταση, την πληροφορώ ότι το επάγγελμά μου είναι τραγουδιστής, ηθοποιός, χορευτής. Γέμιζα στάδια και αναψυκτήρια» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο Πρωινό.

«Πώς κυρία μου από τη στιγμή που δεν έχεις δει μία παράσταση να την κατακρίνεις; Με στενοχώρησε. Πιο πολύ με στενοχώρησε που είπε ότι θα έρθει να μας γιουχάρει το κυπριακό κοινό. (…) Δεν τη γνωρίζω την κυρία, την έχω δει σε κάποια σίριαλ. Να ευχαριστεί τον Θεό που ο Ρέππας, ο Παπαθανασίου και ο Ρήγας την έκανα γνωστή» συνέχισε ο Γιάννης Φλωρινιώτης και κατέληξε «Επειδή έγινες γνωστή κυρία μου, μπορείς να υποτιμάς τον κόσμο; Έκανε και η μύγα κ@@@ και έχ@@σε τον κόσμο όλο».

Δείτε ακόμα:  «Φως στο Τούνελ»: Το bullying που σκοτώνει και εξαφανίζει

«Είναι ένα περίεργο σχήμα, είναι ένα όχι άλλο θέατρο! Εγώ δεν θα πήγαινα ακόμα κι αν πεινούσα. Ο κ. Φλωρινιώτης θα είναι για μένα ένα ξένο σώμα γιατί εκείνος είναι τραγουδιστής κι εγώ είμαι ηθοποιός» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Πιτσούλη σε προηγούμενες δηλώσεις της στο Πρωινό. Σήμερα, την κάλεσαν τηλεφωνικά, αλλά η ίδια δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο όλο θέμα.

tlife.gr