Γιάννης Σπαλιάρας: «Το Survivor μου έδωσε πάρα πολλά, δεν μου χρωστάει τίποτα»

«Μπορεί ο κόσμος να θεωρεί πολύ μεγάλα τα ποσά, αλλά κανείς δεν ξέρει τι περνάμε εκεί», λέει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Για το Survivor απάντησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, αν του γινόταν ξανά μια πρόταση δεν θα τον άφηνε αδιάφορο.

Ποια είναι η γνώμη σου για τους ηθοποιούς που έφυγαν από παραστάσεις για να πάνε στο Survivor;

Επειδή έχω περάσει από το Survivor, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι το οικονομικό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Πόσω μάλλον όταν προερχόμαστε από μια διετία πανδημίας. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί θα πήγαιναν εκεί καθαρά για οικονομικούς λόγους, ενώ ένα παιδί που πάει στους μαχητές, μπορεί να το κάνει και για λόγους αναγνωρισιμότητας.

Αν σου γινόταν πρόταση, θα ήθελες να πας; Θα ζήταγες πιο πολλά χρήματα;

Είναι λογικό όταν μια εκπομπή πηγαίνει καλά κι όταν ταξιδεύεις στην άλλη άκρη του κόσμου, να αμείβεσαι καλά. Μπορεί ο κόσμος να θεωρεί πολύ μεγάλα τα ποσά, αλλά κανείς δεν ξέρει τι περνάμε εκεί. Το να τρως ένα κομμάτι καρύδα την ημέρα, είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Σίγουρα το να ξανά πάω είναι μια πρόταση που δεν θα με άφηνε αδιάφορο, θα το συζητούσα. Το οικονομικό θα έπαιζε πολύ σημαντικό ρόλο, ειδικά για εμάς που το έχουμε ζήσει ήδη μια φορά. Ωστόσο, επειδή έμεινα μέχρι το τέλος, εμένα το Survivor μου έδωσε πάρα πολλά, δεν μου χρωστάει τίποτα.

 

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.