Γιάννης Στάνκογλου: «Ήταν φρικιαστικά, δεν περίμενα να τα ακούσω»

«Όταν διάβασα το κατηγορητήριο έπεσα από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις για τους δύο συναδέλφους μου που είναι υπόδικοι», λέει ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση Killer Joe όπου παίζει και σκηνοθετεί, το metoo, το θέμα που έχει προκύψει με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αλλά και τα χρόνια που δούλευε στο μετρό.

«Είμαι στο Θέατρο Εμπορικόν στο Killer Joe, όπου παίζω και σκηνοθετώ. Είναι η πρώτη μου σκηνοθεσία. Διαβάζοντας το έργο είχε σκηνές αρκετά βίαιες και ακραίες. Μετά με τα περιστατικά που γίνονται, σκέφτηκα ότι η πραγματικότητα ξεπερνάει το έργο, και ότι είναι επίκαιρο», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Μιλώντας για το MeToo ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε: «Αυτοί οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν την εξουσία νομίζω ότι κάπως έχουν τελειώσει. Έρχεται μια νέα εποχή που πρέπει να την προετοιμάσουμε και να τη δεχτούμε. Χρειάζεται σεβασμός απέναντι στην ανθρώπινη ύπαρξη.

Πολλά πράγματα δεν περίμενα να τα ακούσω, ήταν φρικιαστικά. Δεν ήξερα ότι συνέβαιναν, όταν διάβασα το κατηγορητήριο έπεσα από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις για τους δύο συναδέλφους μου που είναι υπόδικοι».

Αναφερόμενος στην υπόθεση Παναγιωτόπουλου, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε: «Η εκδικητική πορνογραφία είναι κάτι το απαράδεκτο. Σίγουρα θα έχει κυρώσεις. Βλέπεις ότι τέτοια περιστατικά δε συμβαίνουν μόνο στο θέατρο.

Είναι απαράδεκτο να κάνεις κάτι τέτοιο σε έναν άνθρωπο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στο πώς χρησιμοποιούμε τα social media. Έχει τύχει κάποιος να φτιάξει ψεύτικο προφίλ με το όνομά μου και να παριστάνει εμένα σε συνομιλίες».

«Δε με τρομάζει μήπως σταματήσει να χτυπάει για δουλειές το τηλέφωνό μου, γιατί δουλεύω από τα 14. Δεν πιστεύω ότι θα πεινάσω, θα κάνω κάτι άλλο. Δούλευα και στο μετρό, έχω κάνει τις μονώσεις σε διάφορους σταθμούς. Ήμουν 20-21 τότε που το έκανα. Τώρα, όταν περπατάω στο μετρό λέω στον εαυτό μου “δεν έχει αλλάξει τίποτα, το ίδιο είσαι και έτσι πρέπει να μείνεις”», είπε κλείνοντας ο Γιάννης Στάνκογλου.

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.