Γιάννης Τσέλιος (Θησέας Ν.Μ.): «Να δείξουμε την ίδια αγωνιστικότητα»

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από το παιχνίδι της πρεμιέρας, παρά την ήττα, εμφανίστηκε ο Γιάννης Τσέλιος μιλώντας στο ΕΠΣΑΝΑ Στη Σέντρα. Ο προπονητής του Θησέα Νέας Μάκρης στάθηκε στην αγωνιστικότητα και τη διάθεση των παικτών του, την οποία ζητάει και στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών.

«Έμεινα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου στην πρεμιέρα. Έδειξαν διάθεση είχαν αγωνιστικότητα και εφάρμοσαν πιστά το πλάνο που είχαμε θέσει. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό λόγω της ποιότητας του αντιπάλου αλλά και κάποιων λαθών που έγιναν. Αυτά θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε μέσα από τη δουλειά που κάνουμε στην πορεία του πρωταθλήματος», τόνισε ο Γιάννης Τσέλιος για την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.

Δείτε ακόμα:  ΕΠΣΑΝΑ: Live οι αγώνες του Σαββάτου (16/10)

Για το παιχνίδι που έρχεται με τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών ο τεχνικός των πράσινων σχολίασε: «Ακολουθεί το ματς με τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών. Πρέπει ξανά να δείξουμε την ίδια αγωνιστικότητα με την πρεμιέρα και σίγουρα να μην κάνουμε τα ίδια λάθη ιδίως στο ανασταλτικό κομμάτι. Ευελπιστώ σε θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα μας τονώσει και ψυχολογικά για τη συνέχεια».

epsanastisentra.blogspot.com